Wonen aan de Fakkellaan
  1. Woningen
  2. Woongebouwen
  3. Wonen aan de Fakkellaan

Wonen aan de Fakkellaan

Woonvorm: Intensieve Zorg

Wonen aan de Fakkellaan is een kleinschalig woonproject met vier moderne patiowoningen voor in totaal 24 senioren. De locatie biedt woonruimte aan mensen met dementie. De woningen liggen rondom een binnentuin.

Een echt thuis

Wonen en welzijn staan op een gedeelde eerste plaats in Fakkellaan. Zorg is er 24 uur per dag gegarandeerd. De zorgverlener runt het huishouden, er wordt (vers) gekookt, een spelletje gedaan en muziek geluisterd. Het voelt als een echt thuis. Er is ruimte voor persoonlijke aandacht en persoonsgerichte zorg. Vrijwilligers en familieleden ondersteunen het huishouden en organiseren activiteiten.

Kleinschalig wonen in een patio

Elke patiowoning van Fakkellaan heeft een gezamenlijke keuken en woon- en eetruimte. Hier leiden zes bewoners samen met begeleiders een huishouden. De woningen zijn ruim: de zit- en eethoek liggen apart van elkaar, waardoor de bewoners altijd een eigen plekje vinden. Alle bewoners hebben bovendien een eigen zit/slaapkamer met een eigen badkamer.  
 

Voor meer informatie over Vitlais intensieve zorg voor ouderen https://www.vitalisgroep.nl/intensieve-zorg

Meer informatie over Vitalis Wonen aan de Fakkellaan?

Neem contact op met een zorgadviseur bij het WoonincPlusVitalis klantencentrum. Bereikbaar via 040 – 220 22 02  (menukeuze optie 2) of info@woonincplusvitalis.nl.  Ze luisteren naar uw wensen en behoeften en informeren u graag over de zorgmogelijkheden binnen Vitalis Woonzorg Groep. U kunt ook een afspraak maken voor een persoonlijk adviesgesprek.

Impressie


Wonen aan de Fakkellaan

Wonen aan de Fakkellaan

Fakkellaan 19-25
5624 EA Eindhoven
Interesse in Wonen aan de Fakkellaan