Frodo
  1. Woningen
  2. Woongebouwen
  3. Frodo

Frodo

Woonvorm: Basis

In de groene wijk Genoeghuis in het gezellige Geldrop vindt u deze 8 seniorenwoningen. We verhuren ze aan een- of tweepersoonshuishoudens van 55 jaar en ouder.

Vier woningen liggen op de begane grond. De andere vier bevinden zich op de 1e etage. Deze woningen hebben een extra verdieping.

Direct achter de woningen ligt een Albert Heijn. Een zwembad en een luxe saunacomplex bevindt zich ook in deze wijk. Vanuit de wijk loopt u zo een prachtig natuurgebied in. Waar ook een visvijver is

Wilt u ook wonen in Frodo?

Schrijf u dan in via Wooniezie. We adviseren u in MijnWooniezie een zoekprofiel aan te maken. Kies in ieder geval voor een '55+ woning’. Per mail ontvangt u bericht zodra er woningen binnen uw profiel beschikbaar komen. U kunt dan zelf reageren als u interesse heeft in de aangeboden woning.

Heeft u vragen over Wooniezie, hulp nodig bij het aanmaken van een goed zoekprofiel? Of heeft u vragen over regelgeving en het aanpassen van persoonsgegevens? Neem gerust contact op met de adviseurs van het WoonincPlusVitalis klantencentrum  Ze helpen u graag.

Impressie


Frodo

Frodo

Frodo -
5663 TJ Geldrop
Interesse in Frodo