Kronehoef
  1. Woningen
  2. Woongebouwen
  3. Kronehoef

Kronehoef

Woonvorm: WoonincPlusVitalis Compleet

Kronehoef, Woensel-Zuid

147 huurappartementen, met 1 slaapkamer

18 zorgwoningen

Faciliteiten en services

Huismeester, mogelijkheid tot het huren van een parkeerplaats op een afgesloten terrein, thuiszorg en welzijnsdiensten, ruime zorgmogelijkheden door 24 uurs zorg in huis aanwezig, uitgebreide activiteiten en faciliteiten zoals royale tuin met zitjes, kapel, een pedicure, kapper, restaurant/café, ontmoetingsruime en logeerkamer, binnendoor verbinding met woongebouw De Horst/De Dreef, op loopafstand van de woenselse markt, winkelcentrum woensel en diverse ziekenhuizen in directe omgeving.

Lees meer

Ontmoeten en activiteiten in Kronehoef

De drie woongebouwen delen samen twee prachtige binnentuinen met een vijver en jeu-de-boulebaan. In de ontmoetingsruimte D’n Hert kunt u gezellig iets drinken of meedoen met een activiteit. Of biljarten in het café. In het restaurant kunt u lekker en betaalbaar dineren. Bewoners kunnen ook gebruik maken van een maaltijdservice.

Een activiteitenteam organiseert een breed scala aan activiteiten in de ontmoetingsruimte. Deze zijn gericht op sociaal cultureel, kennis, beweging, handvaardigheid en amusement. Verder vinden er gedurende het jaar diverse seizoensactiviteiten plaats, waaronder: muziekavonden, lezingen, creatieve workshops, optredens en beweeglessen.

Extra service en zorg dichtbij in Kronehoef

Bewoners profiteren van de mogelijkheid tot een compleet pakket woon-, welzijn- en zorgdiensten die u helpen zo lang mogelijk zelfstandig te wonen. Hierbij kunt u denken aan hulp in de huishouding, persoonlijke verzorging of verpleging, behandeling of mantelzorgondersteuning. Vanaf het moment dat u dat wenst, kunt u deelnemen aan de dagelijkse welzijnsronde of persoonlijke alarmering voor een extra veilig gevoel. In Kronehoef bent u ervan verzekerd dat zorg en dienstverlening die u nodig heeft altijd binnen handbereik zijn. In geval van calamiteiten 24 uur per dag, 7 dagen per week. En als uw zorgbehoefte of die van uw partner onverwacht verandert, zijn er op locatie vaak mogelijkheden om toch zo lang mogelijk bij elkaar in de buurt te blijven wonen. 

In de buurt van Kronehoef

Kronehoef ligt net buiten de rondweg met veel winkels en voorzieningen in de directe omgeving dankzij de Woenselse Markt en de Kruisstraat. De binnenstad van Eindhoven en het Centraal Station zijn met openbaar vervoer goed bereikbaar dankzij de bushalte in de buurt.

Inschrijven

Heeft u interesse in deze woning? Schrijf u dan in via Wooniezie. We adviseren u in MijnWooniezie een zoekprofiel aan te maken. Kies in ieder geval voor een '55+ woning' en 'appartement met lift'. Per mail ontvangt u bericht zodra er woningen binnen uw profiel beschikbaar komen. U kunt dan zelf reageren als u interesse heeft in de aangeboden woning.

Impressie


Kronehoef

Kronehoef

Kloosterdreef 23
5623 DA Eindhoven
Interesse in Kronehoef

Download hier de brochure

Download brochure

Activiteiten


Kronehoef

Woonvorm


Kronehoef | WoonincPlusVitalis Compleet
Kenmerken WoonincPlusVitalis Basis WoonincPlusVitalis Extra WoonincPlusVitalis Compleet
Zelfstandige woningen voor senioren
Ontmoetingsruimte / gezamelijke ruimte (met horecafaciliteit)
Kleine kaart, lunch, diner van 10.00 - 19.00 uur
Activiteitenprogramma
Huismeester
Welzijnscontrole *
Personenalarmering *
Thuiszorg mogelijk
24-uurs zorg en dienstverlening aanwezig
Brandmeldinstallatie
24-uurs BHV aanwezig voor calamiteiten
Extra faciliteiten (bv. kapper, winkeltjes, pedicure)