Kortonjo
  1. Woningen
  2. Woongebouwen
  3. Kortonjo

Kortonjo

Woonvorm: WoonincPlusVitalis Compleet

Kortonjo, Stratum

65 huurappartementen, met 1 of 2 slaapkamers

Faciliteiten en services

Huismeester, mogelijkheid tot het huren van overdekte parkeerplaats, thuiszorg en welzijnsdiensten, ruime zorgmogelijkheden door 24 uurs zorg in huis aanwezig, uitgebreide activiteiten en faciliteiten zoals een restaurant/cafe, tuin met zitjes en jeu de boulesbaan, supermarkt, apotheek, huisartsenpost en logeerkamer, op loopafstand van het natuur- en recreatiegebied Genneper Parken en revalidatiecentrum Vitalis Wissehaege.

 

Ontmoeten en activiteiten bij Kortonjo

Op de begane grond van Kortonjo vindt u de ontmoetingsruimte ’t Praethuys met restaurant. Het interieur hiervan is samen met de entree onlangs vernieuwd. Hier kunt u gezellig iets drinken, een hapje eten, biljarten of meedoen met een activiteit. Bewoners én buurtbewoners zijn hier van harte welkom. In de binnentuin is een jeu-de-boulebaan.

Een activiteitenteam organiseert een breed scala aan activiteiten. Deze zijn gericht op sociaal cultureel, kennis, beweging, handvaardigheid en amusement. Verder vinden er gedurende het jaar diverse seizoensactiviteiten plaats, waaronder: muziekavonden, lezingen, creatieve workshops, optredens en beweeglessen. In het restaurant worden ook regelmatig thema-avonden georganiseerd zoals een mosselavond of BBQ-avond.

Extra service en zorg dichtbij in Kortonjo

Bewoners genieten van een compleet pakket woon-, welzijn- en zorgdiensten die u helpen zo lang mogelijk zelfstandig te wonen. U kunt hierbij denken aan  hulp in de huishouding, persoonlijke verzorging, verpleging en of behandeling. Deze zorgdiensten kunnen op basis van een indicatie worden ingezet. In Kortonjo bent u ervan verzekerd dat de zorg en dienstverlening die u nodig heeft altijd in de directe nabijheid is. In geval van calamiteiten 24 uur per dag, 7 dagen per week.. Vanaf het moment dat u dat wenst, kunt u deelnemen aan de dagelijkse welzijnsronde of persoonlijke alarmering voor een extra veilig gevoel. En als uw zorgbehoefte of die van uw partner onverwacht verandert, zijn er in de directe omgeving vaak mogelijkheden om toch zo lang mogelijk bij elkaar in de buurt te blijven wonen. 

In de buurt van Kortonjo

Kortonjo ligt op een unieke locatie: vlak bij de Dommel- en Tongelreepvallei, aan de rand van natuur- en recreatiegebied Genneper Parken. Hier kunt u wandelen, een terrasje pakken of midgetgolfen. Ook zwembad de Tongelreep en andere sportvoorzieningen liggen in de buurt. Aan de overkant van de weg ligt Wissehaege met onder andere een grand café. De binnenstad van Eindhoven en het Centraal Station zijn met openbaar vervoer goed bereikbaar dankzij de bushalte in de buurt.


 

Inschrijven

Heeft u interesse in deze woning? Schrijf u dan in via Wooniezie. We adviseren u in MijnWooniezie een zoekprofiel aan te maken. Kies in ieder geval voor een '55+ woning' en 'appartement met lift'. Per mail ontvangt u bericht zodra er woningen binnen uw profiel beschikbaar komen. U kunt dan zelf reageren als u interesse heeft in de aangeboden woning.

Actualiteiten


Kortonjo

Nieuw interieurontwerp ontmoetingsruimte 't Praethuys en entree Kortonjo

13-07-2016 Kortonjo

Het interieur van de ontmoetingsruimte ’t Praethuys en de entree in Kortonjo is aan vernieuwing toe. Daarom heeft Wooninc. aan Burobas gevraagd om een nieuw interieurontwerp te maken.

Vernieuwing WoonincPlusVitalis Kortonjo

21-09-2016 Kortonjo

We gaan zowel in de entree als in de ontmoetingsruimte enkele onderdelen aanpassen. Zo worden de stoelen vervangen, de bar opnieuw bekleed en in de entree komt een nieuw zitje en een biljart. Hierdoor krijgt het interieur weer een nieuwe frisse uitstraling. Een grote groep mensen heeft afgelopen week de presentatie bijgewoond en zij waren positief over de plannen. Dat was goed om te horen en daar zijn we blij mee!

Bewoners blij met vernieuwde ontmoetingsruimte Kortonjo

10-11-2016 Kortonjo

Op vrijdag 4 november is de vernieuwde ontmoetingsruimte van ’t Praethuys in Kortonjo in Eindhoven feestelijk geopend. Samen met de bewoners hebben we deze feestelijke opening gevierd. Ook de entree van het woongebouw is vernieuwd.

Impressie


Kortonjo

Kortonjo

Herman Gorterlaan 1
5644 SB Eindhoven
Interesse in Kortonjo

Download hier de brochure

Download brochure

Activiteiten


Kortonjo

Woonvorm


Kortonjo | WoonincPlusVitalis Compleet
Kenmerken WoonincPlusVitalis Basis WoonincPlusVitalis Extra WoonincPlusVitalis Compleet
Zelfstandige woningen voor senioren
Ontmoetingsruimte / gezamelijke ruimte (met horecafaciliteit)
Kleine kaart, lunch, diner van 10.00 - 19.00 uur
Activiteitenprogramma
Huismeester
Welzijnscontrole *
Personenalarmering *
Thuiszorg mogelijk
24-uurs zorg en dienstverlening aanwezig
Brandmeldinstallatie
24-uurs BHV aanwezig voor calamiteiten
Extra faciliteiten (bv. kapper, winkeltjes, pedicure)