Wilgenhof
  1. Woningen
  2. Woongebouwen
  3. Wilgenhof

Wilgenhof

Woonvorm: WoonincPlusVitalis Compleet

Wilgenhof, Stratum

286 huurappartementen (enkele in het hogere segment), met 1 of 2 slaapkamers

55 zorgwoningen

Faciliteiten en services

Midden in de gezellige, karakteristieke wijk Stratum ligt WoonincPlusVitalis Wilgenhof. Hier geniet u zowel van het bruisende centrum, als het prachtige stadswandelpark dichtbij. Het woongebouw bestaat uit 286 huurappartementen met 1 of 2 slaapkamers en 55 zorgwoningen.

Op de begane grond vindt u alle denkbare voorzieningen: een groot restaurant/café met terras, verschillende ontmoetingsruimtes, een supermarkt, een kapper, een pedicure en bibliotheek. Ook heeft Wilgenhof een apotheek, fysiotherapie en een huisartsenpraktijk in huis. Op het (overdekte) parkeerterrein kunnen bewoners een parkeerplaats huren.

Lees meer

Ontmoeten

In de moderne, grote Speckenzaal kunt u (tegen betaling) gezellig wat drinken of een potje kaarten. Daarnaast wordt er een breed scala aan activiteiten georganiseerd, gericht op: sociaal cultureel, kennis, beweging, handvaardigheid en amusement. Tevens is er een biljartclub actief. Buurtbewoners zijn ook van harte welkom in de ontmoetingsruimte. Daardoor vervult WoonincPlusVitalis steeds meer een buurtfunctie.

Gedurende het jaar vinden er ook diverse seizoensactiviteitenplaats, zoals: muziekavonden, lezingen, creatieve workshops, optredens en beweeglessen. In het sfeervolle, betaalbare restaurant van Wilgenhof worden regelmatig thema-avonden, zoals een mosselavond, georganiseerd door de kok. Met mooi weer is het heerlijk vertoeven op het buitenterras van het woongebouw dat uitkijkt op de levendige buurt.

In de buurt

Wilgenhof ligt centraal, tegenover de monumentale Sint Joriskerk. In de buurt vindt u een grote supermarkt en een bloemenwinkel. Wanneer u graag eropuit gaat zit u in Wilgenhof goed. Het Parktheater en Stadswandelpark liggen op loopafstand en het bruisende centrum en station van Eindhoven zijn binnen enkele minuten te bereiken per fiets of bus. Er stopt een bus voor de deur van het woongebouw.

Extra service en zorg dichtbij in Wilgenhof

WoonincPlusVitalis staat onder andere voor veiligheid en welzijn. In en om Wilgenhof is daarom een huismeester actief, die toezicht houdt op het gebouw en de directe omgeving. Hij is het aanspreekpunt voor alle bewoners en bezoekers. Verder beschikt Wilgenhof over een veilig video- en toegangscontrolesysteem, zodat u precies kunt zien wie u binnenlaat.

In Wilgenhof woont u zelfstandig en kunt u rekenen op extra voorzieningen op het gebied van veiligheid, zorg en gemak. Dit houdt in dat u:

- erop kunt rekenen dat Vitalis zorgpersoneel er 24 uur per dag voor u is.

- in geval van een calamiteit u via uw persoonlijke alarmknop, die u om de hals of pols draagt, dag en nacht een zorgmedewerker kan oproepen.

- via de welzijnsmelding extra controle heeft waarbij er iedere dag gecontroleerd wordt of alles nog wel met u is.

Voor dit Zorgservice Arrangement worden maandelijks kosten in rekening gebracht. Samen met de huur- en woonservicekosten zijn dit de maandelijkse kosten als uw woont in Wilgenhof.

Bewoners genieten van een compleet pakket woon-, welzijn- en zorgdiensten die u helpen zo lang mogelijk zelfstandig te wonen. U kunt hierbij denken aan  hulp in de huishouding, persoonlijke verzorging, verpleging, en of behandeling. Deze zorgdiensten kunnen op basis van een indicatie worden ingezet. In Wilgenhof bent u ervan verzekerd dat de zorg en dienstverlening die u nodig heeft altijd in de directe nabijheid is. In geval van calamiteiten 24 uur per dag, 7 dagen per week. En als uw zorgbehoefte of die van uw partner onverwacht verandert, zijn er op locatie vaak mogelijkheden om toch zo lang mogelijk bij elkaar in de buurt te blijven wonen.

Inschrijven

Heeft u interesse in deze woning? Schrijf u dan in via Wooniezie. We adviseren u in MijnWooniezie een zoekprofiel aan te maken. Kies in ieder geval voor een '55+ woning' en 'appartement met lift'. Per mail ontvangt u bericht zodra er woningen binnen uw profiel beschikbaar komen. U kunt dan zelf reageren als u interesse heeft in de aangeboden woning.

Impressie


Wilgenhof

Wilgenhof

Gasthuisstraat 1
5614 AR Eindhoven
Interesse in Wilgenhof

Download hier de brochure

Download brochure

Activiteiten


Wilgenhof

Woonvorm


Wilgenhof | WoonincPlusVitalis Compleet
Kenmerken WoonincPlusVitalis Basis WoonincPlusVitalis Extra WoonincPlusVitalis Compleet
Zelfstandige woningen voor senioren
Ontmoetingsruimte / gezamelijke ruimte (met horecafaciliteit)
Kleine kaart, lunch, diner van 10.00 - 19.00 uur
Activiteitenprogramma
Huismeester
Welzijnscontrole *
Personenalarmering *
Thuiszorg mogelijk
24-uurs zorg en dienstverlening aanwezig
Brandmeldinstallatie
24-uurs BHV aanwezig voor calamiteiten
Extra faciliteiten (bv. kapper, winkeltjes, pedicure)