Wilgenhof
  1. Woningen
  2. Woongebouwen
  3. Wilgenhof

Wilgenhof

Woonvorm: Compleet

286 WoonincPlusVitalis huurappartementen met 1 of 2 slaapkamers

55 Vitalis zorgwoningen

Faciliteiten en services

Midden in de gezellige, karakteristieke wijk Stratum ligt WoonincPlusVitalis Wilgenhof. Hier geniet u zowel van het bruisende centrum, als het prachtige stadswandelpark dichtbij. Het woongebouw bestaat uit 286 huurappartementen met 1 of 2 slaapkamers en 55 zorgwoningen.

Op de begane grond vindt u alle denkbare voorzieningen: een groot restaurant/café met terras, verschillende ontmoetingsruimtes, een supermarkt, een kapper, een pedicure en bibliotheek. Ook heeft Wilgenhof een apotheek, fysiotherapie en een huisartsenpraktijk in huis. Op het (overdekte) parkeerterrein kunnen bewoners een parkeerplaats huren.

Ontmoeten

In de moderne, grote Speckenzaal kunt u (tegen betaling) gezellig wat drinken of een potje kaarten. Daarnaast wordt er een breed scala aan activiteiten georganiseerd, gericht op: sociaal cultureel, kennis, beweging, handvaardigheid en amusement. Tevens is er een biljartclub actief. Buurtbewoners zijn ook van harte welkom in de ontmoetingsruimte. Daardoor vervult WoonincPlusVitalis steeds meer een buurtfunctie.

Gedurende het jaar vinden er ook diverse seizoensactiviteitenplaats, zoals: muziekavonden, lezingen, creatieve workshops, optredens en beweeglessen. In het sfeervolle, betaalbare restaurant van Wilgenhof worden regelmatig thema-avonden, zoals een mosselavond, georganiseerd door de kok. Met mooi weer is het heerlijk vertoeven op het buitenterras van het woongebouw dat uitkijkt op de levendige buurt.

In de buurt

Wilgenhof ligt centraal, tegenover de monumentale Sint Joriskerk. In de buurt vindt u een grote supermarkt en een bloemenwinkel. Wanneer u graag eropuit gaat zit u in Wilgenhof goed. Het Parktheater en Stadswandelpark liggen op loopafstand en het bruisende centrum en station van Eindhoven zijn binnen enkele minuten te bereiken per fiets of bus. Er stopt een bus voor de deur van het woongebouw.

Extra service en zorg dichtbij in Wilgenhof

WoonincPlusVitalis staat onder andere voor veiligheid en welzijn. In en om Wilgenhof is daarom een huismeester actief, die toezicht houdt op het gebouw en de directe omgeving. Hij is het aanspreekpunt voor alle bewoners en bezoekers. Verder beschikt Wilgenhof over een veilig video- en toegangscontrolesysteem, zodat u precies kunt zien wie u binnenlaat.

In Wilgenhof woont u zelfstandig en kunt u rekenen op extra voorzieningen op het gebied van veiligheid, zorg en gemak. Dit houdt in dat u:

- erop kunt rekenen dat Vitalis zorgpersoneel er 24 uur per dag in de directe nabijheid is.

- in geval van een calamiteit u via uw persoonlijke alarmknop, die u om de hals of pols draagt, dag en nacht een zorgmedewerker kan oproepen.

- via de welzijnsmelding extra controle heeft waarbij er iedere dag gecontroleerd wordt of alles nog wel met u is.

Voor dit Zorgservice Arrangement worden maandelijks kosten in rekening gebracht. Samen met de huur- en woonservicekosten zijn dit de maandelijkse kosten als u woont in Wilgenhof.

Bewoners genieten van een compleet pakket woon-, welzijn- en zorgdiensten die u helpen zo lang mogelijk zelfstandig te wonen. U kunt hierbij denken aan  hulp in de huishouding, persoonlijke verzorging, verpleging, en of behandeling. Deze zorgdiensten kunnen op basis van beschikbaarheid en indicatie worden ingezet. In Wilgenhof bent u ervan verzekerd dat de zorg en dienstverlening die u nodig heeft altijd in de directe nabijheid is. In geval van calamiteiten 24 uur per dag, 7 dagen per week. En als uw zorgbehoefte of die van uw partner onverwacht verandert, zijn er op locatie vaak mogelijkheden om toch zo lang mogelijk bij elkaar in de buurt te blijven wonen.

Wilt u wonen in Wilgenhof? 

Momenteel zijn er diverse 2-kamerappartementen beschikbaar. Neem contact op met woonconsulent Simone van Geest via 06 - 30 94 11 56 of svangeest@woonincplusvitalis.nl. Ze leidt u graag vrijblijvend rond in Wilgenhof en de vrije woningen. 

Woningaanbod


Wilgenhof
Wilgenhof Te huur

Wilgenhof

Stratum, Eindhoven

2-kamer appartementen, Gasthuisstraat 
 
Diverse 2-kamer appartementen op verschillende verdiepingen van Wilgenhof. De appartementen hebben een woonkamer van circa 33 m2 en één slaapkamer van 13 m2. Afhankelijk van de ligging kijkt u uit over de buurt of de binnenplaats.  
 
Huurprijs € 636,- p/mnd excl. woonservicekosten € 200,- en kosten zorgservice arrangement € 136,-. De kosten voor G/W/E zijn inclusief.

 

Bekijk details

Impressie


Wilgenhof

Wilgenhof

Gasthuisstraat 1
5614 AR Eindhoven
Interesse in Wilgenhof

Download hier de brochure

Download brochure

Activiteiten


Wilgenhof