Engelsbergen
  1. Woningen
  2. Woongebouwen
  3. Engelsbergen

Engelsbergen

Woonvorm: WoonincPlusVitalis Compleet

Engelsbergen, Gestel

85 zorgwoningen

 

Faciliteiten en services

Huismeester, thuiszorg en welzijnsdiensten, ruime zorgmogelijkheden door 24 uurs zorg in huis aanwezig, uitgebreide activiteiten en faciliteiten zoals gezondheidcentrum, kapper, supermarkt, restaurant/café, ontmoetingsruimtes en logeerkamer, binnendoor verbinding met woongebouw De Hagen, op loopafstand van het Genderpark.

Lees meer

Veilig en comfortabel wonen in Engelsbergen

Engelsbergen maakt samen met De Hagen en Maximiliaan I en II onderdeel uit van Parc Gender, dat aan de rand van het prachtige Genderpark ligt. Bij Engelsbergen staat zelfstandig wonen centraal met extra aandacht voor ontmoeten, activiteiten en veiligheid. U woont hier in een ruim comfortabel gelijkvloers appartement speciaal voor senioren. Alle appartementen zijn bereikbaar per lift. Als u wilt, kunt u via een binnendoor gang gebruik maken van extra faciliteiten die Parc Gender biedt, zoals het restaurant of het café. Hier kunt u genieten van een heerlijke kop koffie, lunch en diner en deelnemen aan georganiseerde activiteiten. Daarnaast is er een mini-supermarkt, een kapsalon en Gezondheidscentrum Engelsbergen met onder andere een apotheek en huisartsen.

Ontmoeten en activiteiten bij Engelsbergen

In Engelsbergen vindt u een modern, sfeervol ingericht restaurant en een café waar u gezellig iets kunt drinken, meedoen met een activiteit, biljarten of een krant of boek kunt lezen. Bewoners én buurtbewoners zijn hier van harte welkom. In het restaurant kunt u zeven dagen per week lekker en betaalbaar lunchen en dineren.

Een activiteitenteam organiseert een breed scala van activiteiten in Engelsbergen. Deze zijn gericht op sociaal cultureel, kennis, beweging, handvaardigheid en amusement. Verder vinden er gedurende het jaar diverse seizoensactiviteiten plaats, waaronder: muziekavonden, lezingen, creatieve workshops, optredens en beweeglessen. Ook vindt er in Engelsbergen iedere week een markt plaats waar u vers fruit en bloemen kunt kopen.

In de buurt van Engelsbergen

Engelsbergen ligt samen met De Hagen en Maximiliaan I en II in Parc Gender. Het ligt binnen de rondweg aan de rand van het mooie, groene Genderpark. Vanaf Engelsbergen bent u snel op de rondweg en uitvalswegen. 

Extra service en zorg dichtbij in Engelsbergen

Bewoners profiteren van de mogelijkheid tot een compleet pakket woon-, welzijn- en zorgdiensten die u helpen zo lang mogelijk zelfstandig te wonen. Hierbij kunt u denken aan hulp in de huishouding, persoonlijke verzorging of verpleging, behandeling of mantelzorgondersteuning. In Engelsbergen bent u ervan verzekerd dat zorg en dienstverlening die u nodig heeft altijd binnen handbereik is. In geval van calamiteiten 24 uur per dag, 7 dagen per week.

Als uw zorgbehoefte of die van uw partner onverwacht verandert, zijn er op locatie (met indicatie) vaak mogelijkheden om toch zo lang mogelijk bij elkaar in de buurt te blijven wonen. Denk aan*:

 

Wonen met zorg

Op Parc Gender bieden wij cliënten met 24-uur zorg aan, wanneer het niet meer mogelijk is om zelfstandig thuis te wonen.

 

Verpleegd wonen met dementie

Ook zijn er (kleinschalige) afdelingen waar de zorg gericht is mensen met dementie.

 

*Voor meer informatie over de kosten van zorg en/of benodigde indicatie kunt u terecht bij de wijkverpleegkundige op locatie of bij de adviseurs van het klantencentrum.

Inschrijven

Heeft u interesse in deze woning? Schrijf u dan in via Wooniezie. We adviseren u in MijnWooniezie een zoekprofiel aan te maken. Kies in ieder geval voor een '55+ woning' en 'appartement met lift'. Per mail ontvangt u bericht zodra er woningen binnen uw profiel beschikbaar komen. U kunt dan zelf reageren als u interesse heeft in de aangeboden woning.

.

Impressie


Engelsbergen

Engelsbergen

Maria van Bourgondiëlaan 8
5616 EE Eindhoven
Interesse in Engelsbergen

Download hier de brochure

Download brochure

Activiteiten


Engelsbergen

Woonvorm


Engelsbergen | WoonincPlusVitalis Compleet
Kenmerken WoonincPlusVitalis Basis WoonincPlusVitalis Extra WoonincPlusVitalis Compleet
Zelfstandige woningen voor senioren
Ontmoetingsruimte / gezamelijke ruimte (met horecafaciliteit)
Kleine kaart, lunch, diner van 10.00 - 19.00 uur
Activiteitenprogramma
Huismeester
Welzijnscontrole *
Personenalarmering *
Thuiszorg mogelijk
24-uurs zorg en dienstverlening aanwezig
Brandmeldinstallatie
24-uurs BHV aanwezig voor calamiteiten
Extra faciliteiten (bv. kapper, winkeltjes, pedicure)