Maximiliaan l en ll
  1. Woningen
  2. Woongebouwen
  3. Maximiliaan l en ll

Maximiliaan l en ll

Woonvorm: Compleet

70 WoonincPlusVitlais huurappartementen met 1 of 2 slaapkamers, verdeeld over 2 woontgebouwen 

Faciliteiten en services

Huismeester, mogelijkheid tot het huren van parkeerplaats, thuiszorg en welzijnsdiensten, ruime zorgmogelijkheden door 24 uurs zorg ‘in huis’ aanwezig, uitgebreide faciliteiten en activiteiten in het naastgelegen Parc Gender, op loopafstand van het Genderpark.

Veilig en comfortabel wonen

WoonincPlusVitalis Maximiliaan bestaat uit twee woongebouwen die aan de rand van het prachtige Genderpark liggen. In Maximiliaan staat zelfstandig wonen centraal met extra aandacht voor ontmoeten, activiteiten en veiligheid. U woont hier in een comfortabel gelijkvloers appartement speciaal voor senioren. Alle appartementen zijn bereikbaar per lift. Als u wilt, kunt u gebruik maken van extra faciliteiten in Parc Gender zoals het restaurant of het café. Hier kunt u genieten van een heerlijke kop koffie, lunch en diner en deelnemen aan georganiseerde activiteiten. Daarnaast is er een mini-supermarkt, een kapsalon en Gezondheidscentrum Engelsbergen met onder andere een apotheek en huisartsen.

De huismeester is het eerste aanspreekpunt als het gaat om de woning of het woongebouw. Hij draagt bij aan de orde en netheid van de woonomgeving en aan het veiligheidsgevoel van bewoners.

Ontmoeten en activiteiten

In het naastgelegen Engelsbergen vindt u een modern, sfeervol ingericht restaurant en een café waar u gezellig iets kunt drinken, meedoen met een activiteit, biljarten of een krant of boek kunt lezen. Bewoners én buurtbewoners zijn hier van harte welkom. In het restaurant kunt u zeven dagen per week lekker en betaalbaar lunchen en dineren.

Een activiteitenteam organiseert een breed scala aan activiteiten in Engelsbergen. Deze zijn gericht op sociaal cultureel, kennis, beweging, handvaardigheid en amusement. Verder vinden er gedurende het jaar diverse seizoensactiviteiten plaats, waaronder: muziekavonden, lezingen, creatieve workshops, optredens en beweeglessen. Ook vindt er in Engelsbergen iedere week een markt plaats met vers fruit en bloemen.

Extra service en zorg dichtbij

In Maximiliaan woont u zelfstandig en kunt u rekenen op extra voorzieningen op het gebied van veiligheid, zorg en gemak. Dit houdt in dat u:
- erop kunt rekenen dat Vitalis zorgpersoneel 24 uur per dag in het aangrenzende complex aanwezig is.
- in geval van een calamiteit u via uw persoonlijke alarmknop, die u om de hals of pols draagt, dag en nacht een zorgmedewerker kunt oproepen.
- via de welzijnsmelding extra controle heeft waarbij er iedere dag gecontroleerd wordt of alles nog wel met u is.

Voor dit Zorgservice Arrangement worden maandelijks kosten in rekening gebracht. Samen met de huur- en woonservicekosten zijn dit de maandelijkse kosten als u woont in Maximiliaan.

Bewoners genieten van een compleet pakket woon-, welzijn- en zorgdiensten die u helpen zo lang mogelijk zelfstandig te wonen. U kunt hierbij denken aan  hulp in de huishouding, persoonlijke verzorging, verpleging, en of behandeling. Deze zorgdiensten kunnen op basis van beschikbaarheid en indicatie worden ingezet. In Maximiliaan bent u ervan verzekerd dat de zorg en dienstverlening die u nodig heeft altijd in de directe nabijheid is. In geval van calamiteiten 24 uur per dag, 7 dagen per week.En als uw zorgbehoefte of die van uw partner onverwachts verandert, zijn er in de directe omgeving vaak mogelijkheden om toch zo lang mogelijk bij elkaar in de buurt te blijven wonen. 

In de buurt

Maximiliaan ligt binnen de rondweg aan de rand van het mooie, groene Genderpark. In het naastgelegen Engelsbergen is een mini-supermarkt en een gezondheidscentrum. Vanaf Maximiliaan bent u snel op de rondweg en uitvalswegen.  

Inschrijven

Heeft u interesse in deze woning? Schrijf u dan in via Wooniezie. We adviseren u in MijnWooniezie een zoekprofiel aan te maken. Kies in ieder geval voor een '55+ woning'. Per mail ontvangt u bericht zodra er woningen binnen uw profiel beschikbaar komen. U kunt dan zelf reageren als u interesse heeft in de aangeboden woning.

Impressie


Maximiliaan l en ll

Maximiliaan l en ll

Maria van Bourgondiëlaan 8
5616 EE Eindhoven
Interesse in Maximiliaan l en ll

Download hier de brochure

Download brochure

Activiteiten


Maximiliaan l en ll