Jo de Bruinehof
  1. Woningen
  2. Woongebouwen
  3. Jo de Bruinehof

Jo de Bruinehof

Woonvorm: Basis

Op korte afstand van het gezellige centrum van Geldrop ligt het complex Jo de Bruinehof. Dit complex bestaat uit 32 seniorenappartementen verdeeld over 3 woonlagen. Alle appartementen zijn circa 70 m2 groot en hebben 2 slaapkamers. Op de begane grond beschikken ze over een tuin. De hoger gelegen appartementen hebben een balkon. Ook is er op de begane grond voor de bewoners een eigen berging.

Parkeren gebeurt op de openbare weg. Er zijn in de directe omgeving voldoende mogelijkheden.

Het complex heeft een ontmoetingsruimte op de begane grond. Hier vinden diverse activiteiten plaats en ontmoeten bewoners en ouderen uit de wijk elkaar.

Het is rustig wonen in Jo de Bruinehof. In de buurt ligt een natuurgebied met bos en heide waar u heerlijk kunt wandelen.  

Wilt u ook wonen in Jo de Bruinehof?

Schrijf u dan in via Wooniezie. We adviseren u in MijnWooniezie een zoekprofiel aan te maken. Kies in ieder geval voor een '55+ woning’. Per mail ontvangt u bericht zodra er woningen binnen uw profiel beschikbaar komen. U kunt dan zelf reageren als u interesse heeft in de aangeboden woning.

Heeft u vragen over Wooniezie, hulp nodig bij het aanmaken van een goed zoekprofiel? Of heeft u vragen over regelgeving en het aanpassen van persoonsgegevens? Neem gerust contact op met de adviseurs van het WoonincPlusVitalis klantencentrum  Ze helpen u graag.

Impressie


Jo de Bruinehof

Jo de Bruinehof

Kettingstraat -
5667 RG Geldrop
Interesse in Jo de Bruinehof