Kastanjehof
  1. Woningen
  2. Woongebouwen
  3. Kastanjehof

Kastanjehof

Woonvorm: Extra

Het woongebouw Kastanjehof bestaat uit 158 ruime huurappartementen, Deze appartementen zijn bedoeld voor senioren vanaf 55 jaar en ouder.  
 
U kunt gebruik maken van de ruime en modern ingerichte ontmoetingsruimte. Hier worden allerlei activiteiten georganiseerd en kunt u (tegen betaling) gezellig wat drinken. Op werkdagen kunt u er een warme maaltijd krijgen. Verder heeft Kastanjehof voorzieningen zoals een kapsalon, een manicure/pedicure en een wasserette. Alle woningen zijn aangesloten op een sociaal alarmeringssysteem en er is een dagelijkse welzijnscontroleronde. Wij bieden een veilig video- en toegangscontrolesysteem, waarmee u precies ziet wie u binnenlaat. In het complex is een logeerkamer beschikbaar. U kunt deze huren voor bezoek dat graag blijft slapen. 
 
Alle woningen beschikken over een eigen berging. Parkeren kan op het eigen terrein of op de openbare weg.  Kastanjehof heeft een eigen huismeester, die toezicht houdt op het woongebouw en de directe omgeving.
 
In de omgeving vindt u het gezellige centrum van Geldrop en winkelcentrum De Coevering. Het St. Anna Ziekenhuis ligt ook in de buurt. Het centrum van Eindhoven is gemakkelijk te bereiken per bus of auto. 

Inschrijven

Heeft u interesse in deze woning? Schrijf u dan in via Wooniezie. We adviseren u in MijnWooniezie een zoekprofiel aan te maken. Kies in ieder geval voor een '55+ woning'. Per mail ontvangt u bericht zodra er woningen binnen uw profiel beschikbaar komen. U kunt dan zelf reageren als u interesse heeft in de aangeboden woning.

Impressie


Kastanjehof

Kastanjehof

Kastanjehof -
5664 RS Geldrop
Interesse in Kastanjehof

Activiteiten


Kastanjehof