Keersoppermolen
  1. Woningen
  2. Woongebouwen
  3. Keersoppermolen

Keersoppermolen

Woonvorm: Basis

Appartementencomplex Keersoppermolen heeft 64 gelijkvloerse appartementen verdeeld over 4 woonlagen. Deze woningen zijn bestemd voor huurders vanaf 55 jaar.  

De woningen en het woongebouw

Alle woningen beschikken over een ruim balkon dat aan de voorzijde uitkijkt over de Bisschopsmolen. Of aan de achterzijde over de Veldmaarschalk Montgomerylaan.  Er zijn verschillende typen appartementen, met 1, 2 of 3 slaapkamers.  
 
De woningen op de begane grond hebben een ruime tuin. Onder het complex ligt een parkeerkelder. Elk  appartement heeft hier een eigen berging en parkeerplaats, U huurt deze parkeerplaats verplicht en hiervoor betaalt u maandelijks kosten.  Bezoekers parkeren (betaald) direct naast het gebouw. 
 
In Keersoppermolen is een bewonerscommissie actief. Zij praten namens de huurders met Wooninc. over algemene huurderzaken. 

De buurt

Het complex ligt ideaal. Op loopafstand ligt de Kruisstraat met veel verschillende winkels. Uw dagelijkse boodschappen kunt u hier doen. Iets verder, maar nog steeds dichtbij ligt het stadscentrum. Een groter aanbod winkels en horecagelegenheden is er niet in Eindhoven.  En zoekt u het liever wat verderop. Via de Veldmaarschalk Montgomerylaan bent u snel op de uitvalswegen.  En vanuit de Keersoppermolen bent u ook in een paar minuten op het Centraal Station. Stap in de trein en laat u naar alle uithoeken van Nederland brengen.  

Wilt u ook wonen in Keersoppermolen?

Schrijf u dan in via Wooniezie. We adviseren u in MijnWooniezie een zoekprofiel aan te maken. Kies in ieder geval voor een '55+ woning’. Per mail ontvangt u bericht zodra er woningen binnen uw profiel beschikbaar komen. U kunt dan zelf reageren als u interesse heeft in de aangeboden woning. 
 
Heeft u vragen over Wooniezie, hulp nodig bij het aanmaken van een goed zoekprofiel? Of heeft u vragen over regelgeving en het aanpassen van persoonsgegevens? Neem gerust contact op met de adviseurs van het WoonincPlusVitalis klantencentrum  Ze helpen u graag.

Impressie


Keersoppermolen

Keersoppermolen

Keeroppermolen 2 - 128
5612 DD Eindhoven
Interesse in Keersoppermolen