Koenraadlaan
  1. Woningen
  2. Woongebouwen
  3. Koenraadlaan

Koenraadlaan

Woonvorm: Basis

In een rustige straat, dichtbij het Evoluon en Strijp S in Eindhoven ligt dit appartementencomplex. Het bestaat uit 36 appartementen, verdeeld over 5 woonlagen. De appartementen zijn per lift bereikbaar en bestemd voor senioren vanaf 55 jaar.

De woningen

De woningen hebben allemaal 2 slaapkamers, een balkon en op de begane grond vindt u een fietsenberging.  Uw auto parkeert u op de openbare weg voor het gebouw. Het is ook mogelijk om eigen parkeerplaats te huren achter het gebouw. U betaalt hier dan maandelijks kosten voor. 

Het woongebouw

In het complex is een bewonerscommissie actief. Zij praten namens de huurders met Wooninc. over algemene huurderzaken. De huismeester is uw eerste aanspreekpunt als het gaat om de woning of het woongebouw. Hij draagt bij aan de orde en netheid van uw woonomgeving. 

De buurt

Winkels en andere voorzieningen liggen op enige loopafstand. Op de fiets bent u in een paar minuten in de creatieve wijk Strijp S. Een wijk die zich steeds verder ontwikkelt. Hier vindt u verschillende winkels en horecagelegenheden. Ook zijn er volop leuke evenementen in Strijp S. Wat te denken van de maandelijkse feel good market? Of ga naar de film bij het NatLab aan de Kastanjelaan. 
 
De binnenstad en het Centraal Station zijn trouwens ook niet ver. Ze liggen op tien minuten fietsafstand en zijn ook via een busverbinding goed bereikbaar. 

Wilt u ook wonen aan de Koenraadlaan?

Schrijf u dan in via Wooniezie. We adviseren u in MijnWooniezie een zoekprofiel aan te maken. Kies in ieder geval voor een '55+ woning’. Per mail ontvangt u bericht zodra er woningen binnen uw profiel beschikbaar komen. U kunt dan zelf reageren als u interesse heeft in de aangeboden woning.

Heeft u vragen over Wooniezie, hulp nodig bij het aanmaken van een goed zoekprofiel? Of heeft u vragen over regelgeving en het aanpassen van persoonsgegevens? Neem gerust contact op met de adviseurs van het WoonincPlusVitalis klantencentrum  Ze helpen u graag.

Impressie


Koenraadlaan

Koenraadlaan

Koenraadlaan 59 - 128
5651 EV Eindhoven
Interesse in Koenraadlaan

Activiteiten


Koenraadlaan