La Scala
  1. Woningen
  2. Woongebouwen
  3. La Scala

La Scala

Woonvorm: Extra

Eindhoven, Blixembosch, Woensel-Noord

68 huurappartementen met 1 of 2 slaapkamers en een woontoren met 20 koopappartementen.

Voorzieningen en services

Huismeester, ontmoetingsruimte met binnentuin, video- en toegangscontrolesysteem en organisatie van dagelijkse activiteiten. De appartementen liggen aan een Italiaans plein met een groot aantal winkels en buurtvoorzieningen, een gezondheidscentrum en vrijetijdsaccommodatie Blixems.

Lees meer

Veilig en comfortabel wonen

In de gewilde buurt Blixembosch ligt WoonincPlusVitalis La Scala, recht boven het winkelcentrum aan de Ouverture. In La Scala staat zelfstandig wonen centraal met extra aandacht voor ontmoeten, activiteiten en veiligheid. U woont hier in een comfortabel gelijkvloers appartement speciaal voor senioren. Alle appartementen zijn per lift bereikbaar. Als u wilt, kunt u gebruik maken van de ontmoetingsruimte waar u kunt genieten van een heerlijke kop koffie en deelnemen aan activiteiten. In de kelder onder het gebouw zijn de bergingen en kunnen bewoners een parkeerplaats huren. Vanuit de kelder kunt u met de lift naar uw appartement.

De huismeester is het eerste aanspreekpunt als het gaat om de woning of het woongebouw. Hij draagt bij aan de orde en netheid van de woonomgeving en aan het veiligheidsgevoel van bewoners. Daarnaast kunnen bewoners bij de huismeester terecht voor het doorgeven van reparatieverzoeken.

Ontmoeten en activiteiten

In La Scala vindt u een ruime, warm ingerichte ontmoetingsruimte met uitzicht over het winkelplein. Hier kunt u gezellig iets drinken, meedoen met een activiteit, biljarten of de krant lezen.

Een team van vrijwilligers organiseert diverse activiteiten in de ontmoetingsruimte. Deze zijn gericht op sociaal cultureel, kennis, beweging, handvaardigheid en amusement. Verder vinden er gedurende het jaar diverse seizoensactiviteiten plaats, zoals muziekavonden, lezingen, creatieve workshops, optredens en beweeglessen.

Extra service en zorg dichtbij

Zorg en dienstverlening aan huis is mogelijk. Hierbij kunt u denken aan hulp in de huishouding, persoonlijke verzorging, verpleging of behandelingen zoals fysiotherapie, ergotherapie, logopedie, psychologie en diëtetiek vanuit Vitalis Wijkzorg. 

In de buurt

Op de begane grond vindt u aan het plein het winkelcentrum van Blixembosch met diverse winkels, zoals een drogist, een bakker en een grote supermarkt. Het gezondheidscentrum met onder andere een apotheek en huisartsen ligt op loopafstand. De binnenstad van Eindhoven en het Centraal Station zijn met openbaar vervoer goed bereikbaar dankzij de bushalte in de buurt.

Inschrijven

Heeft u interesse in deze woning? Schrijf u dan in via Wooniezie. We adviseren u in MijnWooniezie een zoekprofiel aan te maken. Kies in ieder geval voor een '55+ woning' en 'appartement met lift'. Per mail ontvangt u bericht zodra er woningen binnen uw profiel beschikbaar komen. U kunt dan zelf reageren als u interesse heeft in de aangeboden woning.

Impressie


La Scala

La Scala

Ouverture 64
5629 PV Eindhoven
Interesse in La Scala

Activiteiten


La Scala