Lucia
  1. Woningen
  2. Woongebouwen
  3. Lucia

Lucia

Woonvorm: Extra

Het woongebouw

Woongebouw Lucia heeft 20 twee – en driekamerappartementen. Alle appartementen beschikken over een eigen, externe berging en een intercom met beeld (videofoon) zodat u ziet wie u binnenlaat. 

Bewoners maken gebruiken van een afsluitbare, centrale fietsenstalling. Voor uw auto is er rondom het gebouw voldoende parkeergelegenheid.

Stichting Zorgcentrum Lucia is een actieve partij in Lucia.  Ze organiseren veel activiteiten in de ontmoetingsruimte. Bewoners en ook inwoners van Luyksgestel zijn er welkom.  Ook is er in Lucia een dorps service punt, cliëntenondersteuning, boodschappendienst, vervoersdienst en klussendienst. Ook van deze diensten maken bewoners en inwoners gebruik.

Met al deze voorzieningen en diensten is Lucia een levendige locatie. Het is er prettig wonen als u ouder bent. 

In de buurt

Lucia ligt centraal in Luyksgestel en werd gebouwd in het vroegere nonnenklooster. Uit die tijd stamt de oude, mooie kapel waar nog wekelijks R-K eucharistievieringen zijn. Dichtbij vindt u gemeenschapscentrum Den Eijkhoff. In dit moderne en multifunctionele centrum vinden veel sociaal-culturele activiteiten plaats.  Ook de supermarkt is op loopafstand. 

Met openbaar vervoert bent u snel in Eersel, Eindhoven en Lommel (België). De bushalte vindt u voor de centrale ingang van Lucia.  

Inschrijven

Heeft u interesse in deze woning? Schrijf u dan in via Wooniezie. We adviseren u in MijnWooniezie een zoekprofiel aan te maken. Kies in ieder geval voor een '55+ woning'. Per mail ontvangt u bericht zodra er woningen binnen uw profiel beschikbaar komen. U kunt dan zelf reageren als u interesse heeft in de aangeboden woning.

Impressie


Lucia

Lucia

Kerkstraat -
5575 AZ Luyksgestel
Interesse in Lucia

Activiteiten


Lucia