Magdalenahof
  1. Woningen
  2. Woongebouwen
  3. Magdalenahof

Magdalenahof

Woonvorm: Extra

Magdalenahof bestaat uit 74 ruime appartementen met 1 of 2 slaapkamers, verdeeld over 5 woonlagen. De appartementen met eigen berging beschikken over prachtige, grote raampartijen. Ze worden verhuurd aan woningzoekenden vanaf 55 jaar.
 
Het complex heeft een mooi aangelegde binnentuin met terras en een modern ingerichte ontmoetingsruimte. Hier worden allerlei activiteiten georganiseerd en kunt u (tegen betaling) gezellig wat drinken. De ontmoetingsruimte heeft een internetcorner. Onder het gebouw vindt u de parkeergarage, de bergingen en de fietsenstalling. Fietsers en scootmobiel gebruikers kunnen gebruik maken van een speciale lift in de parkeergarage, die uitkomt op de straat. In de parkeergarage zijn vaste parkeerplaatsen te huur. 
 
Het gebouw wordt beheerd door een huismeester. hij houdt toezicht op het woongebouw en de directe omgeving. Bewoners kunnen gebruik maken van een dagelijkse welzijnscontroleronde. Daarnaast bieden wij een veilig video- en toegangscontrolesysteem, waarmee u precies ziet wie u binnenlaat. 
 
De bushalte is vlakbij, waardoor het centrum van Geldrop makkelijk bereikbaar is.

Inschrijven

Heeft u interesse in deze woning? Schrijf u dan in via Wooniezie. We adviseren u in MijnWooniezie een zoekprofiel aan te maken. Kies in ieder geval voor een '55+ woning'. Per mail ontvangt u bericht zodra er woningen binnen uw profiel beschikbaar komen. U kunt dan zelf reageren als u interesse heeft in de aangeboden woning.

Impressie


Magdalenahof

Magdalenahof

Magdalenahof -
5667 RZ Geldrop
Interesse in Magdalenahof

Activiteiten


Magdalenahof