Maison St. Cyr
  1. Woningen
  2. Woongebouwen
  3. Maison St. Cyr

Maison St. Cyr

Woonvorm: Extra

Appartementencomplex Maison St. Cyr in Geldrop bestaat uit 96 ruime huurwoningen verdeeld over 5 woonlagen. De appartementen zijn bedoeld voor  woningzoekenden vanaf 55 jaar.
 
Het complex heeft vier liften waardoor alle woningen makkelijk bereikbaar zijn. Maison St. Cyr is een complex met veel raampartijen, die zicht bieden op de zeer mooi aangelegde binnentuin met grote terrassen. Bij het complex ligt ook een jeu de boules baan. De appartementen hebben een berging in de kelder. Onder het gebouw liggen een aantal parkeerplaatsen. Deze zijn te huur zijn voor bewoners.    
 
Er is een modern ingerichte ontmoetingsruimte. Neem er deel aan een van de vele activiteiten of drink of eet er (tegen betaling) gezellig iets. Bewoners kunnen gebruik maken van een dagelijkse welzijnscontroleronde. Er is een video- en toegangscontrolesysteem waarmee u kunt zien wie u binnenlaat. In Maison St. Cyr is een huurdersorganisatie actief.
 
Het prachtige Maison St. Cyr ligt in een rustige woonwijk met veel groen. In slechts 5 minuten fietsen bent u in het gezellige centrum van Geldrop en in winkelcentrum De Coevering. Ook het gezondheidscentrum en het St. Anna Ziekenhuis liggen vlakbij.

Inschrijven

Heeft u interesse in deze woning? Schrijf u dan in via Wooniezie. We adviseren u in MijnWooniezie een zoekprofiel aan te maken. Kies in ieder geval voor een '55+ woning'. Per mail ontvangt u bericht zodra er woningen binnen uw profiel beschikbaar komen. U kunt dan zelf reageren als u interesse heeft in de aangeboden woning.

Impressie


Maison St. Cyr

Maison St. Cyr

Wethouder van den Eijndenstraat -
5665 SK Geldrop
Interesse in Maison St. Cyr

Activiteiten


Maison St. Cyr