Merefelt
  1. Woningen
  2. Woongebouwen
  3. Merefelt

Merefelt

Woonvorm: Compleet

 

Merefelt ligt in Veldhoven-dorp, aan de doorgaande weg. Het gebouw met 85 appartementen (67 sociale en 18 commerciële appartementen) staat in een parkachtige omgeving, Alle appartementen hebben twee slaapkamers en een inpandige berging. Bewoners parkeren rondom het gebouw en voor de fiets is er buiten een gezamenlijke afsluitbare fietsenstalling.

Het woongebouw

Bewoners van Merefelt maken gebruik van de vele aanwezige voorzieningen. Er is een bruin café, ontmoetingsruimte cq. restaurant, wintertuin, internetcafé en een stilte ruime.  Drink of eet gezellig iets met vrienden of familie in restaurant Het Veldhof. Het restaurant biedt een kleine en grote kaart. In het gebouw is ook een ergo- en fysiotherapeut, diëtist, logopedist, ouderengeneeskundige, kapper en pedicure. Kortom u heeft alles bij de hand om comfortabel te wonen. 

Merefelt is een levendige locatie. Oktober Zorg organiseert veel verschillende  activiteiten. Ook bieden ze ruime zorgmogelijkheden zoals thuiszorg en psychogeriatrie.

Een huismeester is uw eerste aanspreekpunt. Hij is op vaste tijdstippen en op afspraak in het gebouw aanwezig. En ziet toe op de orde en netheid van het woongebouw en de woonomgeving.

In de buurt

Op loopafstand ligt een buurtwinkelcentrum waar u onder andere een warme bakker, supermarkt en apotheek vindt. Ook ligt er een bushalte dichtbij.

Wilt u ook wonen in Merefelt?

Schrijf u dan in via Wooniezie.nl. We adviseren u in MijnWooniezie een zoekprofiel aan te maken. Kies in ieder geval voor een '55+ woning’. Per mail ontvangt u bericht zodra er woningen binnen uw profiel beschikbaar komen. U kunt dan zelf reageren als u in-teresse heeft in de aangeboden woning. 
 
Heeft u vragen over Wooniezie, hulp nodig bij het aanmaken van een goed zoekpro-fiel? Of heeft u vragen over regelgeving en het aanpassen van persoonsgegevens? Neem gerust contact op met de adviseurs van het WoonincPlusVitalis klantencentrum  Ze helpen u graag.

Impressie


Merefelt

Merefelt

Parklaan -
5504 GA Veldhoven
Interesse in Merefelt

Activiteiten


Merefelt