Peppelrode
  1. Woningen
  2. Woongebouwen
  3. Peppelrode

Peppelrode

Woonvorm: Intensieve Zorg

Bij de Intensieve zorg locatie Peppelrode werkt Vitalis hard om zorg- en dienstverlening zo goed mogelijk aan te laten sluiten op de wensen en behoeften van bewoners en bezoekers. Peppelrode kenmerkt zich door de bijzondere aandacht voor kunst en cultuur. U woont hier kleurrijk, naast het Maxima Medisch Centrum en vlakbij het centrum van Eindhoven.

Het gerenoveerde gebouw en de prachtige parktuin, waar u heerlijk kunt wandelen, dragen bij aan de prettige woonomgeving. In de tuin ligt het sfeervolle Theehuis met terras, waar u terecht kunt voor een drankje. De Carroussel vormt het bruisende hart van de locatie. Hier speelt het actieve verenigingsleven zich af en hier kunnen bewoners/familieleden en ouderen uit de wijk terecht voor drankje of een warme maaltijd.

Vitalis Peppelrode biedt wonen met 24 uurs zorg en behandeling en alle vormen van deeltijdzorg en mantelzorgondersteuning onder één dak.

Vitalis Peppelrode biedt:

Verpleegd wonen
Dementiezorg
Parkinsonzorg
Dagbesteding
 
Voor meer informatie over Vitalis intensieve zorg voor ouderen https://www.vitalisgroep.nl/intensieve-zorg

Meer informatie over Vitalis Peppelrode?

Neem contact op met een zorgadviseur bij het WoonincPlusVitalis klantencentrum. Bereikbaar via 040 – 220 22 02 (in keuzemenu kies optie 2) of info@woonincplusvitalis.nl.  Ze luisteren naar uw wensen en behoeften en informeren u graag over de zorgmogelijkheden binnen Vitalis Woonzorg Groep. U kunt ook een afspraak maken voor een persoonlijk advies gesprek.

Impressie


Peppelrode

Peppelrode

Dominee Theodor Fliednerstraat 5
5631 BM Eindhoven
Interesse in Peppelrode

Activiteiten


Peppelrode