Petruspark
  1. Woningen
  2. Woongebouwen
  3. Petruspark

Petruspark

Woonvorm: Residentieel

Vitalis Residentie Petruspark ligt net buiten de rondweg in Eindhoven-Noord. En ligt op loopafstand de Woenselse Markt, een winkelgebied met een groot aantal verschillende winkels. Al uw boodschappen doet u dus om de hoek. Petruspark is ook perfect bereikbaar via de uitvalswegen of met het openbaar vervoer.
 
Het gebouw is opgetrokken in carrévorm rondom een mooie aangelegde binnentuin. Zo ontstaat een heerlijke beschutte buitenruimte die bewoners graag gebruiken. U vindt er zitjes, een jeu de boules baan en een vijverpartij. 
 

Faciliteiten & services

Voor het diner bent u dagelijks van harte welkom in het restaurant De Baron. Petruspark heeft verder een receptie, gymruimte en een biljartruimte. Op het gebied van zorg kunt u in Petruspark rekenen op professionele begeleiding. Er is nl. een zorgteam van Vitalis. Zij helpen u graag wanneer u behandeling of zorg nodig heeft. 

Veiligheid en comfort

Alle appartementen zijn drempelvrij en uitgerust met domotica. Denk hierbij aan een centrale toegangsdeur, een zorg-alarmeringssysteem, elektrische deuren in de gangen en een met keycard beveiligde toegangsdeur. Iedere etage heeft via de lift en trap direct toegang tot de parkeergarage en bergingen in het souterrain.

De appartementen

De woonoppervlakte van de appartementen variëren tussen 106 en 167 m2. Ze beschikken over een hal, een ruime woonkamer, een aparte slaapkamer of study, badkamer, keuken, terras/loggia en inpandige berging. Een aantal grotere appartementen beschikt daarnaast ook over één of twee extra kamers, een tweede toilet en doucheruimte. Een groot aantal appartement heeft een gerenoveerde keuken en gemoderniseerd sanitair.

Zorg op maat

In Residentie Petruspark is een goed opgeleid zorgteam van Vitalis actief. Indien u behoefte heeft aan verzorging of verpleging, dan ik er professionele begeleiding vanuit de residentie. We stemmem samen met u af welke zorg wenselijk of nodig is. 

Kunst & cultuur

Er is ook een uitgebreid pakket aan activiteiten rondom kunst en cultuur. Denk hierbij aan uitstapjes naar musea, het parktheater in Eindhoven, en activiteiten in De Baron  Petruspark. Van filmavonden tot boekenclub, er is genoeg vermaak!

Huurprijzen

Huurprijzen variëren van € 1.250 tot €1.790 per maand kale huur. De woon/zorgservicekosten bedragen ca. € 211 per maand. 

 

Lees op https://residentie-petruspark.nl/meer over de diensten en faciliteiten in Residentie Petruspark. Ook het actuele huuraanbod vindt u hier.  

Interesse in Vitalis Residentie Petruspark?

Neem voor meer informatie of een bezichtiging contact op met verhuurconsulent Amanda Loosschilder van het WoonincPlusVitalis klantencentrum. Zij is bereikbaar via 06-10419719 en staat u graag te woord. U kunt haar ook mailen via aloosschilder@woonincplusvitalis.nl. 

Woningaanbod


Petruspark
Petruspark Te huur

Residentie Petruspark

Woensel-Zuid, Eindhoven

3-kamer appartement - Petruspark 65 en 72

Deze beide appartement van 118 m2 hebben een woonkamer van 45 m2 met loggia (11 m2). Ze zijn bereikbaar vanaf de galerij rond de binnentuin. Aan deze zijde liggen ook de 2 slaapkamers. De indeling van de woningen zijn identiek. Alleen de ligging in Petruspark verschilt
 
Huurprijs vanaf €1.365,00 excl. €210,67 servicekosten
Bekijk details
Petruspark Te huur

Residentie Petruspark

Woensel-Zuid, Eindhoven

2-kamer appartement  - Petruspark 71

Dit appartement van 116 m2 heeft een study (8 m2) naast de woonkamer. Het ligt op de begane grond en is bereikbaar vanaf de galerij rond de binnentuin. Het heeft een balkon op het noorden, van waar u uitkijkt over de Mgr. Swinkelstraat. Dit appartement heeft 1 slaapkamer. 

Huurprijs €1.305,00 excl. € 210,67 servicekosten

Bekijk details

Impressie


Petruspark

Petruspark

Mns Swinkelsstraat 2
5623 AP Eindhoven
Interesse in Petruspark

Download hier de brochure

Download brochure

Activiteiten


Petruspark