Petruspark
  1. Woningen
  2. Woongebouwen
  3. Petruspark

Petruspark

Woonvorm: Residentieel

Residentie Petruspark ligt direct buiten de rondweg in Eindhoven-Noord en  ligt op loopafstand van winkelgebied de Woenselse markt. Het is perfect bereikbaar via de uitvalswegen of met het openbaar vervoer.

Residentie Petruspark is gebouwd in een carrévorm rond een ruim aangelegde binnentuin met zitjes, een jeu de boules baan en een vijverpartij. Het gebouw telt vier verdiepingen; iedere etage heeft via de lift en trap direct toegang tot de parkeergarage en bergingen in het souterrain.

Faciliteiten

Een fijn restaurant, een receptie, een fitnessruimte en een biljartruimte behoren tot het zorgvuldig gerealiseerde aanbod in deze residentie.

Veiligheid en comfort

Alle appartementen zijn drempelvrij en uitgerust met domotica. Denkt u hierbij aan een centrale toegangsdeur, een zorg-alarmeringssysteem, elektrische deuren in de gangen en een met keycard beveiligde toegangsdeur.

De appartementen

De woonoppervlakte van de appartementen variëren tussen 106 en167 m2. Ze beschikken over een hal, een ruime woonkamer, een aparte slaapkamer of study, badkamer, keuken, terras/loggia en inpandige berging. Een aantal grotere appartementen beschikt daarnaast ook over één of twee extra kamers, een tweede toilet en doucheruimte. Een groot aantal appartement heeft een gerenoveerde keuken en gemoderniseerd sanitair.

Huurprijzen

Huurprijs van € 1.250 tot €1.790 per maand kale huur. De woon/zorgservicekosten bedragen € 206 per maand.

Veiligheid en comfort

Lees op https://residentie-petruspark.nl/meer over de diensten en faciliteiten in Residentie Petruspark. Ook het actuele huuraanbod vindt u hier.  

Interesse in een huurappartement in Residentie Petruspark?

Voor meer informatie of een inschrijving op de wachtlijst neemt u contact op onze verhuurconsulent Amanda Loosschilder van het WoonincPlusVitalis klantencentrum. Zij is bereikbaar via 06-10419719 en staat u graag te woord. U kunt haar ook mailen via aloosschilder@woonincplusvitalis.nl

Impressie


Petruspark

Petruspark

Mns Swinkelsstraat 2
5623 AP Eindhoven
Interesse in Petruspark

Activiteiten


Petruspark