't Hofhuys
  1. Woningen
  2. Woongebouwen
  3. 't Hofhuys

't Hofhuys

Woonvorm: Extra

Het woongebouw

’T Hofhuys in Bergeijk heeft 45 huurappartementen met 1 slaapkamer en 45 huurappartementen met 2 slaapkamers. De appartementen met 2 slaapkamers liggen in het nieuwere gedeelte, het zogenaamde Atrium. Oktober (voorheen RSZK) levert in een separate vleugel in ’t Hofhuys intensieve zorg aan cliënten.

Faciliteiten

‘T Hofhuys biedt verschillende faciliteiten zoals een bibliotheek, winkeltje, kapper en pedicure. Drink of eet gezellig iets In restaurant De Heerlijkheid of neem deel aan een van de vele wekelijkse activiteiten.  Ook van zorgalarmering en een warme maaltijdvoorziening kunt u gebruik maken.

Rondom het woongebouw is voldoende parkeergelegenheid en ook in de afsluitbare ondergrondse parkeergarage parkeren bewoners hun auto. Uw fiets kunt u veilig stallen in de afsluitbare fietsenstalling. Scootmobielen staan in een separate stalling. Vanzelfsprekend is het gehele woongebouw en ook de appartementen rolstoeltoegankelijk.

In de buurt

In ’t Hofhuys woont u op een ideale plek. Aan de ene zijde een bosrijk gebied en aan de andere zijde het centrum van Bergeijk. Met z’n gezellige dorpskern met restaurants en terrasjes. Een bushalte, Theater De Kattendans en de weekmarkt vindt u ook dichtbij.

Wonen en zorg

Oktober levert in ’t Hofhuys aan de zelfstandige bewoners graag de benodigde zorg, zoals bijvoorbeeld persoonlijke verzorging en of huishoudelijke hulp. Deze diensten zijn in te zetten op basis van indicatie en beschikbaarheid.  

Inschrijven

Heeft u interesse in deze woning? Schrijf u dan in via Wooniezie. We adviseren u in MijnWooniezie een zoekprofiel aan te maken. Kies in ieder geval voor een '55+ woning'. Per mail ontvangt u bericht zodra er woningen binnen uw profiel beschikbaar komen. U kunt dan zelf reageren als u interesse heeft in de aangeboden woning.

Kandidaten met een zorgplan of een zorgindicatie genieten voorrang bij de toewijzing.

Impressie


't Hofhuys

't Hofhuys

Hof -
5571 CB Bergeijk
Interesse in 't Hofhuys

Activiteiten


't Hofhuys