't Laar
  1. Woningen
  2. Woongebouwen
  3. 't Laar

't Laar

Woonvorm: Basis

Wooncomplex ’t Laar bestaat uit 3 gebouwen van elk  5 woonlagen. In totaal zijn er 119  woningen. Hiervan hebben 104 woningen 1 slaapkamer. Deze liggen zowel op de begane grond als op de verdiepingen. De woonoppervlakte is circa 50 m².  De 14 woningen met 2 slaapkamers liggen op de hogere verdiepingen (vanaf 1e t/m 4e etage). De woonoppervlakte hiervan is circa 65 m².  

Alle woningen hebben een mooi groot balkon over de volledige breedte van de woning.  Ook heeft elk appartement een aparte berging in het souterrain. Bewoners parkeren openbaar voor het gebouw. Uw fiets stalt u een gezamenlijke afsluitbare fietsenstalling. Elk gebouw heeft een eigen fietsenstalling.

In de buurt

Op loopafstand liggen diverse winkels voor uw dagelijkse boodschappen. Ook ligt er een bushalte dichtbij.

Tijdelijke verhuur

Woningen in ’t Laar verhuren we met een tijdelijk leegstandscontract tot 17 juni 2023. Op dit moment onderzoekt Wooninc, samen met TU Eindhoven of ’t Laar gerenoveerd of gesloopt gaat worden. Het doel is om de woningen toekomstbestendig te maken.  Dit plan maakt onderdeel uit van de ontwikkeling van de ‘slimme wijk’ in Aalst-Waalre.

Wilt u ook wonen in ‘t Laar?

Schrijf u dan in via Wooniezie. We adviseren u in MijnWooniezie een zoekprofiel aan te maken. Kies in ieder geval voor een '55+ woning’. Per mail ontvangt u bericht zodra er woningen binnen uw profiel beschikbaar komen. U kunt dan zelf reageren als u interesse heeft in de aangeboden woning.

Heeft u vragen over Wooniezie, hulp nodig bij het aanmaken van een goed zoekprofiel? Of heeft u vragen over regelgeving en het aanpassen van persoonsgegevens? Neem gerust contact op met de adviseurs van het WoonincPlusVitalis klantencentrum  Ze helpen u graag.

Impressie


't Laar

't Laar

Malvalaan -
5582 BJ Waalre
Interesse in 't Laar