't Lint
  1. Woningen
  2. Woongebouwen
  3. 't Lint

't Lint

Woonvorm: Compleet

75 WoonincPlusVitalis huurappartementen met 1 slaapkamer

Faciliteiten en services

Huismeester, thuiszorg en welzijnsdiensten, ruime zorgmogelijkheden door 24-uurs zorg aanwezig, uitgebreide activiteiten en faciliteiten bij het naastgelegen Kortonjo zoals een restaurant/cafe, tuin met zitjes en jeu de boulesbaan, supermarkt, bloemist, apotheek, huisartsenpost en logeerkamer, op loopafstand van het natuur- en recreatiegebied Genneper Parken en revalidatiecentrum Vitalis Wissehaege.

Zorg dichtbij in ‘t Lint

In 't Lint woont u zelfstandig en kunt u rekenen op extra voorzieningen op het gebied van veiligheid, zorg en gemak. Dit houdt in dat u:
- erop kunt rekenen dat Vitalis zorgpersoneel 24 uur per dag in de directe nabijheid aanwezig is.
- in geval van een calamiteit u via uw persoonlijke alarmknop, die u om de hals of pols draagt, dag en nacht een zorgmedewerker kunt oproepen.
- via de welzijnsmelding extra controle heeft waarbij er iedere dag gecontroleerd wordt of alles nog wel met u is.

Voor dit Zorgservice Arrangement worden maandelijks kosten in rekening gebracht. Samen met de huur- en woonservicekosten zijn dit de maandelijkse kosten als u woont in 't Lint.

Bewoners genieten van een compleet pakket woon-, welzijn- en zorgdiensten die u helpen zo lang mogelijk zelfstandig te wonen. U kunt hierbij denken aan  hulp in de huishouding, persoonlijke verzorging, verpleging, en of behandeling. Deze zorgdiensten kunnen op basis van beschikbaarheid en indicatie worden ingezet. In 't Lint bent u ervan verzekerd dat de zorg en dienstverlening die u nodig heeft altijd in de directe nabijheid is. In geval van calamiteiten 24 uur per dag, 7 dagen per week. En als uw zorgbehoefte of die van uw partner onverwacht verandert, zijn er in de directe omgeving (met indicatie) vaak mogelijkheden om toch zo lang mogelijk bij elkaar in de buurt te blijven wonen. 

In Kortonjo en Wissehaege is een kleinschalig dagcentrum, waar thuiswonende ouderen met (beginnende) dementie of lichamelijke problemen worden ondersteund om zolang mogelijk zelfstandig te blijven.

Wonen met zorg 

Wanneer het niet meer mogelijk is om zelfstandig thuis te wonen bieden we in 't Lint bieden cliënten 24- uur zorg aan. En voor cliënten met dementie is er een aparte kleinschalige zorgafdeling.

*Voor meer informatie over de kosten van zorg en/of benodigde indicaties kun u terecht bij de wijkverpleegkundige op locatie of bij de adviseurs van het klantencentrum.

Inschrijven

Heeft u interesse in deze woning? Schrijf u dan in via Wooniezie. We adviseren u in MijnWooniezie een zoekprofiel aan te maken. Kies in ieder geval voor een '55+ woning'. Per mail ontvangt u bericht zodra er woningen binnen uw profiel beschikbaar komen. U kunt dan zelf reageren als u interesse heeft in de aangeboden woning.

Impressie


't Lint

't Lint

Herman Gorterlaan 1
5644 SB Eindhoven
Interesse in 't Lint

Download hier de brochure

Download brochure

Activiteiten


't Lint