Theresia
  1. Woningen
  2. Woongebouwen
  3. Theresia

Theresia

Woonvorm: Compleet

130 WoonincPlusVitalis huurappartementen, met 1 of 2 slaapkamers

14 Vitalis zorgwoningen

Faciliteiten en services

Huismeester, inpandige fietsenstalling, thuiszorg en welzijnsdiensten, ruime zorgmogelijkheden door 24 uurs zorg in huis aanwezig, uitgebreide activiteiten en faciliteiten zoals een restaurant/café, grote tuin met zitjes, ontmoetingsruimte, op loopafstand van diverse winkeltjes.

Zelfstandig wonen

Midden in Strijp, naast de Theresia-kerk, ligt het sfeervolle woongebouw Theresia. In Theresia staat zelfstandig wonen centraal met extra aandacht voor ontmoeten, activiteiten en veiligheid. U woont hier in een comfortabel gelijkvloers appartement speciaal voor senioren. Alle appartementen zijn voorzien van een balkon en bereikbaar per lift. Er is een grote binnenplaats met zitjes waar u met mooi weer heerlijk kunt vertoeven. Verder beschikt het gezellige woongebouw over een inpandige fietsenstalling.

De huismeester is het eerste aanspreekpunt als het gaat om de woning of het woongebouw. Hij draagt bij aan de orde en netheid van de woonomgeving en aan het veiligheidsgevoel van bewoners.

Ontmoeten en activiteiten

In het restaurant/café van Theresia kunnen bewoners gezellig wat eten en drinken. Daarnaast is er een comfortabele ontmoetingsruimte. Hier kunnen bewoners deelnemen aan diverse activiteiten, gericht op: sociaal cultureel, kennis, beweging, handvaardigheid en amusement. Ook buurtbewoners zijn van harte welkom in Theresia. Gedurende het jaar worden er diverse seizoensactiviteiten georganiseerd, waaronder: muziekavonden, lezingen, creatieve workshops, optredens, thema diners en beweeglessen. Tot slot is er wekelijks een markt in Theresia, waar bewoners o.a. vers fruit en bloemen kunnen kopen.

In de buurt

Theresia ligt in de buurt van Het Ven in stadsdeel Strijp met om de hoek diverse leuke winkeltjes met o.a. een grote supermarkt. Met mooi weer loopt u zo het fraai aangelegde Jacob Oppenheimer-park in. Verder stopt er een bus voor de deur die u naar het centrum brengt. Tot slot ligt het woongebouw vlakbij diverse uitvalswegen. Wij organiseren ook activiteiten samen met de buurtvereniging Het Ven.

Extra service en zorg dichtbij

In Theresia woont u zelfstandig en kunt u rekenen op extra voorzieningen op het gebied van veiligheid, zorg en gemak. Dit houdt in dat u:
- erop kunt rekenen dat Vitalis zorgpersoneel 24 uur per dag in de directe nabijheid aanwezig is.
- in geval van een calamiteit u via uw persoonlijke alarmknop, die u om de hals of pols draagt, dag en nacht een zorgmedewerker kunt oproepen.
- via de welzijnsmelding extra controle heeft waarbij er iedere dag gecontroleerd wordt of alles nog wel met u is.

Voor dit Zorgservice Arrangement worden maandelijks kosten in rekening gebracht. Samen met de huur- en woonservicekosten zijn dit de maandelijkse kosten als u woont in Theresia.

Bewoners genieten van een compleet pakket woon-, welzijn- en zorgdiensten die u helpen zo lang mogelijk zelfstandig te wonen. U kunt hierbij denken aan  hulp in de huishouding, persoonlijke verzorging, verpleging, en of behandeling. Deze zorgdiensten kunnen op basis van beschikbaarheid en indicatie worden ingezet. In Theresia bent u ervan verzekerd dat de zorg en dienstverlening die u nodig heeft altijd in de directe nabijheid is. In geval van calamiteiten 24 uur per dag, 7 dagen per week.. En als uw zorgbehoefte of die van uw partner onverwacht verandert, zijn er op locatie vaak mogelijkheden om toch zo lang mogelijk bij elkaar in de buurt te blijven wonen.

Inschrijven

Heeft u interesse in deze woning? Schrijf u dan in via Wooniezie. We adviseren u in MijnWooniezie een zoekprofiel aan te maken. Kies in ieder geval voor een '55+ woning'. Per mail ontvangt u bericht zodra er woningen binnen uw profiel beschikbaar komen. U kunt dan zelf reageren als u interesse heeft in de aangeboden woning.

Woningaanbod


Theresia
Theresia Te huur

Theresia

Strijp, Eindhoven

2-kamer appartement, Bredalaan
 
Dit type 2-kamer appartement ligt op diverse verdiepingen in Theresia. Het is zo'n 57 m2 groot en heeft 1 slaapkamer. Ook is er een berging en een balkon. 
 
Huurprijs vanaf € 540,- p/mnd excl. woonservicekosten € 103,30, kosten zorgservice arrangement € 130,17, stookkosten € 55,- p/mnd. 

 

Bekijk details

Impressie


Theresia

Theresia

Bredalaan 77
5652 JB Eindhoven
Interesse in Theresia

Download hier de brochure

Download brochure

Activiteiten


Theresia