Veenbes
  1. Woningen
  2. Woongebouwen
  3. Veenbes

Veenbes

Woonvorm: Basis

Deze 7 seniorenwoningen liggen in de dorpskern Middelbeers. Ze zijn speciaal voor senioren van 55 jaar en ouder.

Alle woningen hebben een voor- en achtertuin en twee slaapkamers. Eén slaapkamer ligt op de begane grond. Waar ook de badkamer ligt. Een tweede slaapkamer kunt u op de 1e verdieping realiseren.

U parkeert uw auto gratis in de directe omgeving van de woning.

De provinciale Kempenweg biedt een snelle verbinding met Oirschot en de rest van de omgeving.

Oirschot is een gemeente met 17.500 inwoners, verspreid over de dorpskernen Oirschot, Middelbeers, Oostelbeers en Spoordonk. Eindhoven als Tilburg liggen op ca. 20 kilometer afstand en zijn goed bereikbaar. Door haar vele monumentale panden en de elf omliggende natuurgebieden noemt Oirschot zich ook wel “Monument in het Groen”. 

Wilt u ook wonen in Veenbes?

Schrijf u dan in via Wooniezie. We adviseren u in MijnWooniezie een zoekprofiel aan te maken. Kies in ieder geval voor een '55+ woning’. Per mail ontvangt u bericht zodra er woningen binnen uw profiel beschikbaar komen. U kunt dan zelf reageren als u interesse heeft in de aangeboden woning.

Heeft u vragen over Wooniezie, hulp nodig bij het aanmaken van een goed zoekprofiel? Of heeft u vragen over regelgeving en het aanpassen van persoonsgegevens? Neem gerust contact op met de adviseurs van het WoonincPlusVitalis klantencentrum  Ze helpen u graag.

Impressie


Veenbes

Veenbes

Veenbes -
5091 EK Oost West Middelbeers
Interesse in Veenbes