De Horst
  1. Woningen
  2. Woongebouwen
  3. De Horst

De Horst

Woonvorm: Compleet

169 WoonincPlusVitalis huurappartementen, met 1 slaapkamer

14 Vitalis zorgwoningen

Faciliteiten en services 

Huismeester, mogelijkheid tot het huren van een parkeerplaats, thuiszorg en welzijnsdiensten, ruime zorgmogelijkheden door 24 uurs zorg in huis aanwezig, uitgebreide activiteiten en faciliteiten zoals mooie tuin, kapel, een pedicure, schoonheidssalon,kapper, supermarkt, huisartsen, fysiotherapie, restaurant/café, ontmoetingsruime en logeerkamer, binnendoor verbinding met woongebouw Kronehoef/De Dreef, op loopafstand van de Woenselse markt, winkelcentrum Woensel en diverse ziekenhuizen in directe omgeving.

Ontmoeten en activiteiten bij De Horst

De drie woongebouwen delen samen een prachtige binnentuin. De Horst heeft u ook een eigen tuin, speciaal voor de bewoners van De Horst. In de ontmoetingsruimte D’n Hert in Kronehoef kunt u gezellig iets drinken of meedoen met een activiteit. Of biljarten in het bruin café. In het restaurant De Imker dineert u lekker en betaalbaar. Bewoners kunnen ook gebruik maken van een maaltijdservice. 

Een activiteitenteam organiseert veel en gevarieerde activiteiten in de ontmoetingsruimte. Deze zijn gericht op sociaal cultureel, kennis, beweging, handvaardigheid en amusement. Verder vinden er gedurende het jaar diverse seizoensactiviteiten plaats, waaronder: muziekavonden, lezingen, creatieve workshops, optredens en beweeglessen.

Extra service en zorg dichtbij in De Horst

In De Horst woont u zelfstandig en kunt u rekenen op extra voorzieningen op het gebied van veiligheid, zorg en gemak. Dit houdt in dat u:
- erop kunt rekenen dat Vitalis zorgpersoneel 24 uur per dag in de directe nabijheid aanwezig is.
- in geval van een calamiteit u via uw persoonlijke alarmknop, die u om de hals of pols draagt, dag en nacht een zorgmedewerker kunt oproepen.
- via de welzijnsmelding extra controle heeft waarbij er iedere dag gecontroleerd wordt of alles nog wel met u is.

Voor dit Zorgservice Arrangement worden maandelijks kosten in rekening gebracht. Samen met de huur- en woonservicekosten zijn dit de maandelijkse kosten als u woont in De Horst.

Bewoners genieten van een compleet pakket woon-, welzijn- en zorgdiensten die u helpen zo lang mogelijk zelfstandig te wonen. U kunt hierbij denken aan  hulp in de huishouding, persoonlijke verzorging, verpleging, en of behandeling. Deze zorgdiensten kunnen op basis van beschikbaarheid en indicatie worden ingezet. In De Horst bent u ervan verzekerd dat de zorg en dienstverlening die u nodig heeft altijd in de directe nabijheid is. In geval van calamiteiten 24 uur per dag, 7 dagen per week.. En als uw zorgbehoefte of die van uw partner onverwachts verandert, zijn er op locatie vaak mogelijkheden om toch zo lang mogelijk bij elkaar in de buurt te blijven wonen. 

In de buurt van De Horst

De Horst ligt net buiten de rondweg met veel winkels en voorzieningen in de directe omgeving. Zoals de Woenselse Markt en de Kruisstraat. De binnenstad van Eindhoven en het Centraal Station zijn met openbaar vervoer goed bereikbaar dankzij de bushalte in de buurt. Vlakbij liggen een tandartsenpraktij en apotheek. En ook diverse ziekenhuizen liggen dichtbbij. 

Inschrijven

Heeft u interesse in deze woning? Schrijf u dan in via Wooniezie. We adviseren u in MijnWooniezie een zoekprofiel aan te maken. Kies in ieder geval voor een '55+ woning'. Per mail ontvangt u bericht zodra er woningen binnen uw profiel beschikbaar komen. U kunt dan zelf reageren als u interesse heeft in de aangeboden woning.

 

.

Actualiteiten


De Horst

Nominatie Meest betrokken bewoner

02-10-2018 De Horst

Jos Beckers is door Wooninc genomineerd voor de verkiezing van Meest betrokken bewoner. Jos woont in WoonincPlusVitalis De Horst, aan de Imkerstraat in Eindhoven. De Horst is een woongebouw voor senioren. De gemiddelde leeftijd is 85 jaar. Voor veel bewoners is de renovatie dan ook erg impactvol. Samen met de klankbordgroep zorgt Jos ervoor dat de belangen van de oudere huurders goed behartigd worden.

Collectie Van Abbe 'on tour' vanaf 3 februari bij WoonincPlusVitalis De Horst/Kronehoef

02-01-2019 De Horst

Vanaf het najaar van 2018 gaan er 14 topstukken uit de collectie van het Van Abbemuseum in een estafettetentoonstelling bij zeven woon(zorg) locaties langs. Hoogwaardige replica’s van kunstwerken van onder andere Picasso, Mondriaan, Van Doesburg, Warhol en Lissitzky vormen een tijdelijk Van Abbemuseum op locatie en bereiken zo meer dan 3000 ouderen, medewerkers en vrijwilligers. Tijdens de duur van de tentoonstellingen zijn er verschillende verdiepende activiteiten voor bewoners en hun dierbaren, medewerkers en vrijwilligers.

Weer verhuur appartementen De Horst

10-03-2019 De Horst

Einde in zicht
Na een intensieve periode van verbouwen, is het einde bijna in zicht. De verwachting is dat rond de zomer het onderhouds- en verbeterplan van De Horst wordt voltooid. De Horst is dan duurzamer, gebruiksvriendelijker en beter geschikt voor zorgverlening.

Gezellig en goedkoop ontbijten in WoonincPlusVitalis De Horst/Kronehoef

01-02-2019 De Horst

Niet alleen de bewoners van WoonincPlusVitalis De Horst/Kronehoef maar iedereen is op maandagmorgen welkom bij het woonzorg-complex  aan de Kronehoef voor een ontbijtbuffet. Doel van het gezamenlijke ontbijt voor bewoners en buurtbewoners is de onderlinge contacten bevorderen en om de verbinding met de buurt te zoeken.

Impressie


De Horst

De Horst

Imkerstraat 6
5623 DC Eindhoven
Interesse in De Horst

Download hier de brochure

Download brochure

Activiteiten


De Horst