Kronehoef
  1. Woningen
  2. Woongebouwen
  3. Kronehoef

Kronehoef

Woonvorm: Compleet

147 WoonincPlusVitalis huurappartementen, met 1 slaapkamer

18 Vitalis zorgwoningen

Faciliteiten en services

Huismeester, mogelijkheid tot het huren van een parkeerplaats op een afgesloten terrein, thuiszorg en welzijnsdiensten, ruime zorgmogelijkheden door 24 uurs zorg in huis aanwezig, uitgebreide activiteiten en faciliteiten zoals royale tuin met zitjes, kapel, een pedicure, kapper, restaurant/café, ontmoetingsruime en logeerkamer, binnendoor verbinding met woongebouw De Horst/De Dreef, op loopafstand van de Woenselse markt, winkelcentrum Woensel en diverse ziekenhuizen in directe omgeving.

Ontmoeten en activiteiten in Kronehoef

De drie woongebouwen delen samen twee prachtige binnentuinen met een vijver en jeu-de-boulebaan. In de ontmoetingsruimte D’n Hert kunt u gezellig iets drinken of meedoen met een activiteit. Of biljarten in het café. In het restaurant kunt u lekker en betaalbaar dineren. Bewoners kunnen ook gebruik maken van een maaltijdservice.

Een activiteitenteam organiseert een breed scala aan activiteiten in de ontmoetingsruimte. Deze zijn gericht op sociaal cultureel, kennis, beweging, handvaardigheid en amusement. Verder vinden er gedurende het jaar diverse seizoensactiviteiten plaats, waaronder: muziekavonden, lezingen, creatieve workshops, optredens en beweeglessen.

Extra service en zorg dichtbij in Kronehoef

In Kronehoef woont u zelfstandig en kunt u rekenen op extra voorzieningen op het gebied van veiligheid, zorg en gemak. Dit houdt in dat u:
- erop kunt rekenen dat Vitalis zorgpersoneel 24 uur per dag in het aangrenzende complex aanwezig is.
- in geval van een calamiteit u via uw persoonlijke alarmknop, die u om de hals of pols draagt, dag en nacht een zorgmedewerker kunt oproepen.
- via de welzijnsmelding extra controle heeft waarbij er iedere dag gecontroleerd wordt of alles nog wel met u is.

Voor dit Zorgservice Arrangement worden maandelijks kosten in rekening gebracht. Samen met de huur- en woonservicekosten zijn dit de maandelijkse kosten als u woont in Kronehoef.

Bewoners genieten van een compleet pakket woon-, welzijn- en zorgdiensten die u helpen zo lang mogelijk zelfstandig te wonen. U kunt hierbij denken aan  hulp in de huishouding, persoonlijke verzorging, verpleging, en of behandeling. Deze zorgdiensten kunnen op basis van beschikbaarheid en indicatie worden ingezet. In Kronehoef bent u ervan verzekerd dat de zorg en dienstverlening die u nodig heeft altijd in de directe nabijheid is. In geval van calamiteiten 24 uur per dag, 7 dagen per week. En als uw zorgbehoefte of die van uw partner onverwacht verandert, zijn er op locatie vaak mogelijkheden om toch zo lang mogelijk bij elkaar in de buurt te blijven wonen. 

In de buurt van Kronehoef

Kronehoef ligt net buiten de rondweg met veel winkels en voorzieningen in de directe omgeving dankzij de Woenselse Markt en de Kruisstraat. De binnenstad van Eindhoven en het Centraal Station zijn met openbaar vervoer goed bereikbaar dankzij de bushalte in de buurt.

Inschrijven

Heeft u interesse in deze woning? Schrijf u dan in via Wooniezie. We adviseren u in MijnWooniezie een zoekprofiel aan te maken. Kies in ieder geval voor een '55+ woning'. Per mail ontvangt u bericht zodra er woningen binnen uw profiel beschikbaar komen. U kunt dan zelf reageren als u interesse heeft in de aangeboden woning.

Impressie


Kronehoef

Kronehoef

Kloosterdreef 23
5623 DA Eindhoven
Interesse in Kronehoef

Download hier de brochure

Download brochure

Activiteiten


Kronehoef