Stadshof 't Hemelryck
  1. Woningen
  2. Woongebouwen
  3. Stadshof 't Hemelryck

Stadshof 't Hemelryck

Woonvorm: Extra

Eindhoven, Hemelrijken, Woensel-Zuid

91 huurappartementen met 1 of 2 slaapkamers.

Voorzieningen en services

Huismeester, ontmoetingsruimte met binnentuin, video- en toegangscontrolesysteem, oplaadpunt scootmobiel en organisatie van dagelijkse activiteiten. 

Veilig en comfortabel wonen

WoonincPlusVitalis Stadshof ’t Hemelryck staat bekend om de gezellige sfeer, betrokken bewoners en de vele activiteiten. De 91 appartementen liggen rondom de binnentuin, verdeeld over 4 woonlagen. Uniek aan Stadshof ’t Hemelryck zijn de internetruimte en de gymzaal die worden gedeeld met de naastgelegen basisschool. In Stadshof ‘t Hemelryck staat zelfstandig wonen centraal met extra aandacht voor ontmoeten, activiteiten en veiligheid. U woont hier in een comfortabel gelijkvloers appartement speciaal voor senioren. Alle appartementen zijn bereikbaar per lift. Als u wilt, kunt u gebruik maken van de ontmoetingsruimte op de begane grond waar u kunt genieten van een heerlijke kop koffie en deelnemen aan activiteiten. In de kelder onder het gebouw zijn de bergingen en kunnen bewoners een parkeerplaats huren.

De huismeester is het eerste aanspreekpunt voor de woning of het woongebouw. Hij draagt bij aan de orde en netheid van de woonomgeving en aan het veiligheidsgevoel van bewoners. Daarnaast kunnen bewoners bij de huismeester terecht voor het doorgeven van reparatieverzoeken.

Ontmoeten en activiteiten

In Stadshof ‘t Hemelryck vindt u een ruime, modern ingerichte ontmoetingsruimte met een sfeervol terras in de binnentuin. Bewoners én buurtbewoners zijn van harte welkom. Hier kunt u gezellig iets drinken, meedoen met een activiteit, biljarten of de krant lezen.

Een team van vrijwilligers organiseert diverse activiteiten in de ontmoetingsruimte. Deze zijn gericht op sociaal cultureel, kennis, beweging, handvaardigheid en amusement. Verder vinden er gedurende het jaar diverse seizoensactiviteiten plaats, zoals muziekavonden, lezingen, creatieve workshops, optredens en beweeglessen.

Extra service en zorg dichtbij

Zorg en dienstverlening aan huis is mogelijk. Hierbij kunt u denken aan hulp in de huishouding, persoonlijke verzorging, verpleging of behandelingen zoals fysiotherapie, ergotherapie, logopedie, psychologie en diëtetiek vanuit Vitalis Wijkzorg. 

In de buurt

Stadshof ’t Hemelryck ligt in een stadse, maar rustige woonwijk met de levendigheid en diverse winkels en voorzieningen van de Kruisstraat en de Woenselse Markt dichtbij. Ook de binnenstad van Eindhoven en het Centraal Station liggen in de buurt en zijn ook met openbaar vervoer goed bereikbaar.

Inschrijven

Heeft u interesse in deze woning? Schrijf u dan in via Wooniezie. We adviseren u in MijnWooniezie een zoekprofiel aan te maken. Kies in ieder geval voor een '55+ woning' en 'appartement met lift'. Per mail ontvangt u bericht zodra er woningen binnen uw profiel beschikbaar komen. U kunt dan zelf reageren als u interesse heeft in de aangeboden woning.

Impressie


Stadshof 't Hemelryck

Stadshof 't Hemelryck

Hemelrijken 290
5612 WS Eindhoven
Interesse in Stadshof 't Hemelryck

“Hier zit ik op mijn plek”

Helga & Eric van den Hurk
Lees het verhaal

Activiteiten


Stadshof 't Hemelryck