Jean Sibelius
  1. Woningen
  2. Woongebouwen
  3. Jean Sibelius

Jean Sibelius

Woonvorm: Extra

Eindhoven, Bennekel, Gestel

100 huurappartementen met 1 of 2 slaapkamers

Voorzieningen en services

Huismeester, ontmoetingsruimte met binnentuin, video- en toegangscontrolesysteem, welzijnsronde, oplaadpunt scootmobiel, jeu de boulesbaan in de binnentuin, organisatie van dagelijkse activiteiten en op de begane grond bevindt zich een gezondheidscentrum van Stichting Gezondheidscentra Eindhoven.

Lees meer

Veilig en comfortabel wonen

Vlakbij de Genneper Parken en de winkels aan het Franz Leharplein ligt WoonincPlusVitalis Jean Sibelius. De 100 appartementen liggen rondom de binnentuin, verdeeld over 4 woonlagen. In Jean Sibelius staat zelfstandig wonen centraal met extra aandacht voor ontmoeten, activiteiten en veiligheid. U woont hier in een comfortabel gelijkvloers appartement speciaal voor senioren. De appartementen zijn bereikbaar per lift. Als u wilt, kunt u gebruik maken van de ontmoetingsruimte waar u kunt genieten van een heerlijke kop koffie en deelnemen aan activiteiten. In de kelder onder het gebouw zijn de bergingen en kunnen bewoners een parkeerplaats huren.

De huismeester is het eerste aanspreekpunt voor de woning en het woongebouw. Hij draagt bij aan de orde en netheid van de woonomgeving en aan het veiligheidsgevoel van bewoners. Daarnaast kunnen bewoners bij de huismeester ook terecht voor het doorgeven van reparatieverzoeken.

Ontmoeten en activiteiten

In Jean Sibelius vindt u een ruime, modern ingerichte ontmoetingsruimte met een sfeervol terras in de gezamenlijke binnentuin. Bewoners én buurtbewoners zijn hier van harte welkom. Hier kunt u gezellig iets drinken, meedoen met een activiteit, biljarten of de krant lezen. In de binnentuin is ook een jeu-de-boulesbaan aanwezig.

Een team van vrijwilligers organiseert diverse activiteiten in de ontmoetingsruimte. Deze zijn gericht op sociaal cultureel, kennis, beweging, handvaardigheid en amusement. Gedurende het jaar vinden er diverse seizoensactiviteiten plaats, zoals muziekavonden, lezingen, creatieve workshops, optredens, beweeglessen en themamaaltijden.

Extra service en zorg dichtbij

Zorg en dienstverlening aan huis is mogelijk. Hierbij kunt u denken aan hulp in de huishouding, persoonlijke verzorging, verpleging of behandelingen zoals fysiotherapie, ergotherapie, logopedie, psychologie en diëtetiek vanuit Vitalis Wijkzorg. 

In de buurt

Vanuit het WoonincPlusVitalis Jean Sibelius geniet u zowel van de natuur en faciliteiten van de Genneper Parken als van de vele andere voorzieningen in de buurt, zoals de winkels rond het Franz Leharplein. Op de begane grond van Jean Sibelius vindt u Gezondsheidscentrum Gestel met onder andere een apotheek, huisarts en fysiotherapeut. De binnenstad van Eindhoven en het Centraal Station zijn met openbaar vervoer goed bereikbaar dankzij de bushalte voor de deur.

Inschrijven

Heeft u interesse in deze woning? Schrijf u dan in via Wooniezie. We adviseren u in MijnWooniezie een zoekprofiel aan te maken. Kies in ieder geval voor een '55+ woning' en 'appartement met lift'. Per mail ontvangt u bericht zodra er woningen binnen uw profiel beschikbaar komen. U kunt dan zelf reageren als u interesse heeft in de aangeboden woning.

Impressie


Jean Sibelius

Jean Sibelius

Sibeliuslaan 101
5654 CT Eindhoven
Interesse in Jean Sibelius

Activiteiten


Jean Sibelius