Woonvormen
  1. Woningen
  2. Woonvormen

Woonvormen

Alle huurappartementen die WoonincPlusVitalis aanbiedt, zijn afgestemd op de behoeften van senioren om op een prettige, veilige en comfortabele manier zelfstandig te wonen. We maken hierin onderscheid in drie woonvormen. Variërend van een individueel zelfstandig huurappartement tot en met een woning met 24-uurs zorg en dienstverlening. Een toelichting op de drie woonvormen Basis, Extra en Compleet leest u onderstaand:

Naar het overzicht van de woongebouwen

Huurappartementen WoonincPlusVitalis Basis

Alle Basis huurappartementen zijn gelijkvloers, hebben vaak bredere doorgangen en een ruimere doucheruimte. Etagewoningen zijn ook altijd per lift bereikbaar. En als het nodig is, is thuiszorg hier mogelijk. 

Huurappartementen WoonincPlusVitalis Extra

In de Extra woongebouwen staat zelfstandig wonen centraal met aandacht voor ontmoeten, activiteiten en veiligheid. U woont hier in een comfortabel gelijkvloers huurappartement speciaal voor senioren. En als u wilt, kunt u gebruik maken van extra faciliteiten zoals een gastvrije ontmoetingsruimte waar bewoners en buurtbewoners van harte welkom zijn. Hier kunt u genieten van een heerlijke kop koffie, deelnemen aan georganiseerde lunches of andere activiteiten. De huismeester is het eerste aanspreekpunt als het gaat om de woning of het woongebouw. Hij draagt bij aan de orde en netheid van de woonomgeving en aan het veiligheidsgevoel van bewoners. En vanaf het moment dat u dat wenst, kunt u deelnemen aan de dagelijkse welzijnsronde of persoonlijke alarmering voor een extra veilig gevoel. Zorg is niet aanwezig, maar wel op maat bij u thuis mogelijk. 

Huurappartementen WoonincPlusVitalis Compleet

Als aanvulling op WoonincPlusVitalis Extra profiteert u als bewoner van een compleet pakket woon-, welzijn- en zorgdiensten die u helpen zo lang mogelijk zelfstandig te wonen. Hierbij kunt u denken aan hulp in de huishouding, persoonlijke verzorging of verpleging, behandeling of mantelzorgondersteuning. Deze zorgdiensten zijn op basis van een indicatie in te zetten. In de Compleet woongebouwen kunt u erop rekenen dat zorg en dienstverlening die u nodig altijd in de directe nabijheid zijn. In geval van calamiteiten 24 uur per dag, 7 dagen per week. Uw zorgvraag is nu eenmaal niet altijd te plannen. En als uw zorgbehoefte of die van uw partner onverwacht verandert, zijn er op locatie vaak mogelijkheden om toch zo lang mogelijk bij elkaar in de buurt te kunnen blijven wonen. 

Naar het overzicht van de woongebouwen

Kenmerken WoonincPlusVitalis Basis WoonincPlusVitalis Extra WoonincPlusVitalis Compleet
Zelfstandige woningen voor senioren
Ontmoetingsruimte / gezamelijke ruimte (met horecafaciliteit)
Kleine kaart, lunch, diner van 10.00 - 19.00 uur
Activiteitenprogramma
Huismeester
Welzijnscontrole *
Personenalarmering *
Thuiszorg mogelijk
24-uurs zorg en dienstverlening aanwezig
Brandmeldinstallatie
24-uurs BHV aanwezig voor calamiteiten
Extra faciliteiten (bv. kapper, winkeltjes, pedicure)