Woonvormen
  1. Woningen
  2. Woonvormen

Woonvormen

Huurappartementen speciaal voor senioren met en zonder 24-uurs zorg en dienstverlening. WoonincPlusVitalis biedt een ruime keuze in woonvormen. Variërend van een individueel zelfstandig huurappartement tot en met een woning met 24-uurs zorg en dienstverlening. Drie woonvormen toegelicht:

Naar het overzicht van de woongebouwen

Huurappartementen WoonincPlusVitalis Basis

Alle huurwoningen die WoonincPlusVitalis aanbiedt, zijn afgestemd op de behoefte van senioren om op een prettige, veilige en comfortabele manier zelfstandig te wonen. Deze woningen zijn gelijkvloers, hebben vaak bredere doorgangen en een ruimere doucheruimte. Etagewoningen zijn altijd per lift bereikbaar. En als het nodig is, is thuiszorg hier mogelijk. 

Huurappartementen WoonincPlusVitalis Extra

In deze woongebouwen staat zelfstandig wonen centraal met extra aandacht voor ontmoeten, activiteiten en veiligheid. U woont hier in een comfortabel gelijkvloers huurappartement speciaal voor senioren. En als u wilt, kunt u gebruik maken van extra faciliteiten zoals een gastvrije ontmoetingsruimte waar bewoners en buurtbewoners van harte welkom zijn. Hier kunt u genieten van een heerlijke kop koffie, deelnemen aan georganiseerde lunches of andere activiteiten. De huismeester is het eerste aanspreekpunt als het gaat om de woning of het woongebouw. Hij draagt bij aan de orde en netheid van de woonomgeving en aan het veiligheidsgevoel van bewoners. En vanaf het moment dat u zelf wenst, kunt u deelnemen aan de dagelijkse welzijnsronde of persoonlijke alarmering voor een extra veilig gevoel. Zorg is niet aanwezig, maar wel op maat bij u thuis mogelijk. 

Huurappartementen WoonincPlusVitalis Compleet

Als aanvulling op WoonincPlusVitalis extra profiteert u als bewoner van een compleet pakket woon-, welzijn- en zorgdiensten die u helpen zo lang mogelijk zelfstandig te wonen. Hierbij kunt u denken aan hulp in de huishouding, persoonlijke verzorging of verpleging, behandeling of mantelzorgondersteuning. In deze woongebouwen bent u ervan verzekerd dat zorg en dienstverlening die u nodig heeft altijd binnen handbereik zijn. 24 uur per dag, 7 dagen per week omdat uw zorgvraag nu eenmaal niet altijd te plannen is. En als uw zorgbehoefte of die van uw partner onverwacht verandert, zijn er op locatie vaak mogelijkheden om toch zo lang mogelijk bij elkaar in de buurt te blijven wonen. 

Naar het overzicht van de woongebouwen

Kenmerken WoonincPlusVitalis Basis WoonincPlusVitalis Extra WoonincPlusVitalis Compleet
Zelfstandige woningen voor senioren
Ontmoetingsruimte / gezamelijke ruimte (met horecafaciliteit)
Kleine kaart, lunch, diner van 10.00 - 19.00 uur
Activiteitenprogramma
Huismeester
Welzijnscontrole *
Personenalarmering *
Thuiszorg mogelijk
24-uurs zorg en dienstverlening aanwezig
Brandmeldinstallatie
24-uurs BHV aanwezig voor calamiteiten
Extra faciliteiten (bv. kapper, winkeltjes, pedicure)